Most mi történik velem?
Tegnap óta rosszul érzem magam. Tegnap egésznap fájt a derekam, a hasam alja és nagyon sokszor keményedtem. Estére viszont elmúlt. Ma reggel tök jól voltam. Viszont megint kezd fájni a hasam alja, olyan menstruációs görcs szerűen, de elég enyhe. A hátamban és a derekamban olyan érzés van, mintha mindjárt leszakadna. Ha fekszek, akkor még rosszabb. És a közérzetem is nagyon rossz, olyan sírhatnékom van és totál feszült vagyok.Néha erősen belenyilal a hasam aljába és a hüvelyembe. Két ujjnyira vagy centire ki vagyok nyílva (már nem emlékszem pontosan mit is mondott a doki). És ma a WC papíron volt valami fehéres, enyhén sárgás nagydarab valami. Ez most mi?
36 hetes vagyok
elment a nyákdugód.
igazi vajúdás-nem jósló- ha:
a fájások mozgás hatására,vagy testhelyzet változtatására erősödnek
ha fáj a hát a has alsó része és kisugárzik a lábba
a fájások rendszereződnek
vagyis: sztem elkezdtél vajúdni,hívd fel a szülésznőd,dokid-ha van,vagy menj be a körházba h nézzenek meg. a vajúdás eltarthat/na sokáig is,de mivel már 2 újjnyira nyitva vagy,lehet h benttartanak. sztem mindenképpen lásson doki
Tegnap voltam az orvosomnál. És holnap reggelre van időpontom CTG-re és utána megint megyek az orvosomhoz. Ma este viszont megyünk találkozni a szülésznőnkkel.
Így is menjek be a kórházba? vagy elég ha este elmondom a szülésznőnek ezeket? (csak azért, mert nem olyan vészesen erős egyik fájdalmam sem)
Én is így érzem magam napok óta.
39 hetes vagyok.
Hol fáj,hol nem,éjszaka alig tudok aludni,mert a derekam majd leszakad, hájdogál a hasam...
A dokim azt mondta, rendszeres fájások, vérzés magzatvízfolyásnál azonnal kózház!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!