Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez miert van? Nem ertem

Ez miert van? Nem ertem

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok, elso baba. Par napja erzem a baba mozgasat, nem eroteljes rugas nyilvan, de erzem hogy mocorog. Remegeshez tudnam hasonlitani.

Tegnap elott reggel es este is eleg szepen lehetett mar erezni hogy mozog alul, a ferjem is erezte.

Viszont tegnap es ma nem ereztem.

Ez mire utal? Valami gond lehet? Mar minden hulyesegre gondolok!! :(

2017. jan. 13. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális. Nyugi.

Én kb. a 14 héttől érezem, volt már akkor is olyan, hogy szó szerint kinyomta magát, lehetett látni egy kis dudort pár centi hosszan, nem egyszer fordult elő, már ilyen "korán" is, férjem is látta és érezte ekkor.

De ilyenkor még sok a helye, nem fogod mindig érezni.

2017. jan. 13. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi... minden rendben van. Nalam is volt ugy hogy 1 hetig nem ereztem semmilyen mozgast meg az elejen, utana megint ereztem, azutan megint egy kis szunet. Nem volt semmi baj, az ultrahang is alatamasztotta. Ilyenkor meg nem eleg eroteljesek a csontjai, nem erzed minden mozgását de ő attól még mocorog. En nagyjabol a 23. hettol ereztem rendszeresen.
2017. jan. 13. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Életmentők vagytok 😀 Már majdnem depis lettem 😀
2017. jan. 13. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Hu nyugi! Nálam is pont ez volt tiszta depis voltam, tettem fel én is ehez hasonló kérdést, de mostmár így a 30 hét fele tudom, hogy az akkor normáli volt! Nekem olyan 24 héttől lehetett minden nap szépen érezni peregni, föleg ha oldalamon feküdtem este! Aztán most nekem kezd lessulni a mozgása, de azt olvastam azért mert egyre kisebb a helye. De viszont mostmeg ha mozog rendesen lehet érezni a lábát vagy a buksiját, és párom is a talpát érezte egyik este ahogy kinyomta. Édesek! Boldog baba várást ne izulj, csak szeresd, érzi már, meg beszélj hozzá sokat!
2017. jan. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!