Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem hogy lehet 6hetes...

Nem értem hogy lehet 6hetes terhesen egy 36mmes tüszőm?

Figyelt kérdés
Ma voltam bent dokinál, reggeli erős görcs és vérzés miatt. Azt írta a papíromra hogy 4mmes élő embrió(ami ugye jó, korának megfelelő) és hogy egy 36mmes tüsző a jobb oldalon. Éz hogy lehet?

2016. dec. 21. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ilyen nagy és 20-25 mm-esen megszoktak repedni, ez lehet elfelejtett... ezekből szokott ciszta alakulni. Baba téren nem okoz gondot, de neked lehetnek tőle fájdalmaid is :S Azt nem tudom ilyenkor szoktak e vele valamit csinálni.

Lényeg a lényegben, hogy ott maradt és nem repedt meg. Doki nem mondott semmit?

2016. dec. 21. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
30 mm fölött hivatalosan már cisztáról beszélünk, nem tüszőről. Valószínűleg két tüsző érett és ez nem repedt meg, ebből ciszta lett, a másikból meg a baba. A másik lehetőség, hogy a megrepedt tüszőből kialakult egy sárgatest-ciszta. Előfordul, majd felszívódik, de szurkálhat egy darabig.
2016. dec. 21. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem mondott semmit.

Tüszőt írt a papírra nem cisztát.

2016. dec. 21. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy nevezzük, a lényeg ugyan az. A lehetséges okokat leírtuk, nincs vele teendő, tényleg. :)
2016. dec. 21. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!