5 hetes terhesen semmi tunetem nincs ez bajt jelenthet?
Volt ket vetelesem ezert aggodok kicsit. Reggel kicsit feszul a cicim de egyebkent semmi tunetem nincs az eg vilagon:(
Csak Januar elejen megyek ultrahangra akkor talan mar lesz szivhang kicsit felek..
Nálam az első terhesség tünetmentes volt, csak szédülés volt az elején, sajnos nem fejlődött, igy be kellett fejezni műtéttel. A mostaninál is szédüléssel kezdődött, kb. 5. héttől jött a hányinger-hányás és csak a 6.héttől a mellfeszülés.
9hkm
"Sajnos sok ilyet olvastam ha minnel tobb tuneted van annal biztosabb, hogy megmarad a baba. "
Ez nettó hülyeség. A tüneteknek semmi köze a terhesség végkimeneteléhez.
Nekem SEMMI de SEMMI tünetem nem volt, a kimaradt menzeszen kívül. Tökéletesen jól voltam végig, 14 óráztam pultosként sörözőben a 37. hétig, és imádtam. Jobb lett volna, ha otthon fetrengek, hányok egész nap, meg rosszul vagyok??? Szerintem az a magzatnak is jobb, ha anya jól van. Nem attól marad meg a baba, hogy hánysz egész nap, meg minden bajod van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!