Én meg az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket nem értem. felnőtt nő, aki gyermeket vállal, hogy lehet ennyire ostoba?
Most komolyan! Ne pialj, ne drogozz, ne dohányozz, ne egyel nyers hust meg hasonlók, amit normalis esszel magunktol is tudunk.
Mi a feneert ne lehetne kamilla teat inni terhesen???
Én is találtam ilyen cikket. Gondolom ez már nem lehet véletlen.... még ha józan paraszt ésszel nem is szól ellene semmi.
25hkm
Koraterhesen inkább ne igyál kamilla teát ( a belinkelt cikkel is írják, hogy hatással van a női ciklusra, tehát valószínűleg ösztrogén jellegű anyagot tartalmaz, ezen kívül megfelel egy gyenge antibiotikumnak is. Utóbbi miatt okozhat hasmenést is, ami pedig kiválthat méhösszehúzódásokat.)
A félidő után, ha nagyon megkívánod, akkor egy pohár nagyon gyenge kamillatea nem fog ártani, de rendszeres fogyasztása, illetve naponta több pohár fogyasztása nem ajánlott.
Itt is érvényes az, hogy abból még nem volt baj, ha nem itta valaki. :)
Sőt, a fűszeres teákat is kerülni kell, főleg ha van benne bors, szerecsendió és fahéj. Pedig ilyen hidegben milyen jól felmelegítene! :(
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!