Terhesen hajfestés?
Figyelt kérdés
Kb. 9 hetes terhes vagyok, amióta kiderült a terhességem, nem festettem be a hajamat. (pont előtte már egy 2 hete sem volt festve)
A 12-13. hét végéig mindenképp várni akarok.
Utána ha befestem akkor az árthat a babának?
Milyen festéket javasolnátok?
Én elsősorban valamilyen ammóniamentes hajfestékre vagy hajszínezőre gondoltam.
2016. dec. 21. 13:04
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy lehet hajat festeni, csak jól szellőztetett helységben, mert a vegyszer belélegzése az ami nem túl jó.
2/7 anonim válasza:
Végig festettem a hajam a terhességek alatt, nekem pl soha senki nem mondta hogy nem kellene
3/7 anonim válasza:
3 hetente festem a hajam, ez terhesség alatt sem változott. Nem kell ennyire félni mindentől :)
4/7 anonim válasza:
Én már előtte is hajszínezőt használtam (feketét). És terhesség alatt is.
Palette 2-est. Semmi probléma nem volt.
5/7 anonim válasza:
Khadit használtam terhesség előtt is, 100% növényi hajfesték, vegyit nem szívesen használnék terhesen.
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom az első trimeszterben nem ajánlott, utána lehet.
7/7 anonim válasza:
Inkább ne fesd. Ki lehet bírni 37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!