Panelban elo kismamik ti festetek hajat terhesen?
Figyelt kérdés
25hetesek vagyunk.bar hullik a hajam de terhesseg utan felek megjobban fog,tudom nemez a leglenyegesebb dolog de sose hagytam kifakulni a hajam mivel barna es nemszeretem szeretnem visszafesteni feketere. Maszkot is vennek.Nemtudom artok e ezzel mivel panrlba is elek?!Van aki feszi panelba is a hajat?2014. dec. 28. 17:52
1/10 anonim válasza:
Mi köze a panelhoz? Ott is van ablak, ki is tudod nyitni, tudsz szellőztetni, ha kell... nem értelek.
2/10 Kelemen Szabina válasza:
Semmi bajotok nem lesz. Ammonia menteset vegyel! Nyitogasd az ablakot gyakran vagy ritkan. Szivatas es a fekete hajszin kerulwndo nekem ezz fodrasz mondta, szoke lehet csak szivatas ne Nekem nagyon meggybordó en is feltem h piros foltos lesz a bore de ez hulyeseg ! A szag jobban art.
3/10 anonim válasza:
Én sem értem mi köze a panelhoz...
Igen én festettem.
4/10 anonim válasza:
Én nem festettem terhesen, bár mi nem panelban lakunk... De amúgy mi köze a panelhoz?
5/10 A kérdező kommentje:
Panelhoz annyi.h kicsi a furdo es ott nincs ablak telen meg hath napi egyszer szelloztetek huzatosan 4-10
Percet.De koszike megoldjuk:) am nemszivatni akarom csak sima feketere festeni
2014. dec. 28. 18:04
6/10 anonim válasza:
Pont a fekete hajfesték,meg a vörös,amit nem lehet terhesen festeni,és nem a belégzés a lényeg,hanem az h felszívódik a bőrödön keresztül!akko inkább válassz sötét barna hajfestéket!
7/10 anonim válasza:
Feketére ne, mert a fekete a legkárosabb, bőrön át bejutnak a szervezetbe a káros anyagok a festékanyagból. Bármi más szín okés, csak ezt ne. Egyébként hajfesték helyett használhatnál színező sampont. Igaz gyakrabban kell, de kevésbé macerás, hiszen olyan mint egy sampon, és nem is ártalmas.
8/10 anonim válasza:
Nem panelban sincs általában túl nagy ablak a fürdőn. Akkor meg szellőzztess aznap kétszer, egy kis friss levegő nem árt meg. Mi alapból nem napi egyszer szellőztetünk.
9/10 Kelemen Szabina válasza:
Konyhaba probald meg. Es a fodrasz a feketét mondta h a legartalmasabb szin. azt hittem a adzag miatt. De enis inkabb ammoniamentes sotet barnara szavazok. De ha senkinek a tanacsat nem fogadod meg akkor sztem felesleges kérdezni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!