Miskolci kismamik! A Semmelweisbe hogy működik a 18 hetes UH?
Figyelt kérdés
Az már a szülészeten van?Kell beutaló,vagy bármi?Vagy csak elmegyek?
Vérvétel is van,vagy csak Uh?
Köszönöm! :)
2014. dec. 17. 20:43
1/9 anonim válasza:
Szülészetre bemész, földszint balra, megmondod, hogy 18 hetes uh-ra jöttél. Vérvételre és vizeletre kell beutaló az orvosodtól, terhesgondozásról.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Akkor ezek szerint van vérvétel is?Erre nem kell éhgyomorra menni ugye?
2014. dec. 17. 21:23
3/9 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdés,a vérvétel+vizelet,azt meg a szűrőcentrumba kell leadni,meg ott vesznek vért is ugye?
Előbb azokat kell elintézni,vagy előbb uh-ra menni?
Uh-ra hány órától meddig lehet menni?
2014. dec. 17. 21:24
4/9 anonim válasza:
11 órától van a 18 heteseknek,talán 14 óráig.
Csak beadod a kiskönyvet,majd szólítanak.
Nekem nem volt labor.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Ma a terhesgondozáson megkérdeztem az asszisztenst,azt mondta ő is csak kiskönyv kell,azzal menjek,nem kell beutaló,semmi.....tehát se vizelet,semmi.Hát remélem tényleg nem kell beutaló akkor.
2014. dec. 18. 21:00
6/9 anonim válasza:
A beutaló vér-vizelethez nem a 18 hetes uh-hoz kötött.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor szuper,köszönöm! :)
2014. dec. 18. 21:50
8/9 anonim válasza:
Már nem kérik a meglévő AFP leletet? Pár hónapja, mikor jártam, még ki volt irva, hogy kell, 18 heteseknek azzal kell menniük, mondjuk azóta már nem kötelező az AFP, lehet, hogy amiatt nem szükséges.
9/9 A kérdező kommentje:
ki van irva igen,de akinek nincs,nyilván nem kérik,mert nem minden doki csinálja már meg mióta eltörölték.Az enyém megcsinálta,igy vittem,meg pont a dokim csinálta a 18 hetes UH-ot,igy "szerencsém" volt :)
2015. jan. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!