5-7 hetes kismamik! Hogy vagytok?
Sziasztok!
5+5 hetes vagyok, egyenlőre fáradékonyság, enyhe hasszúrkák, érzelmi túlkapások és mellbimbó fájdalmak jellemzőek.
Szerdán töltjük be a 6.hetet, akkor megyek UHra, remélem látunk majd már valamit/ valakit. :)
Addig is csak az elmaradt vérzés, az 5 pozi teszt és egy vérből kimutatott Hcg biztosít minket arról,hogy itt van. :)
Első babó, elég izgalmas!
26N
Kedves Utolsó!
5+1hetesen volt a vérvétel és 1615.77 lett a Hcg. Néztem egy táblázatot és elérte
Első vagyok. Én nem kaptam utrot, mert nekem egyszerűen elhalt az előző terhesség, nem volt se vérzés, se görcs, se barnázás, csak UH-n üres volt a petezsák. Több orvos is látott akkoriban, mind azt mondta, hogy ilyen esetben nem kell utro a következő terhességnél, mert az ilyen jel nélküli elhalásokon az sem segít, sajnos nem lehet vele mit csinálni.
Amúgy én is 26 vagyok, szintén első baba lesz :)
Akkor neked is izgalmas, utolsó? :)
26N
Tuti minden rendben lesz! :)
Az a nyugtalanító,hogy nem látom, nem érzem, néha "ki is megy a fejemből",hogy mi a helyzet,és nem akarom,hogy vissza menjen. Hiába tudom,hogy ez butaság. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!