25-30 hetes kismamik, ti mennyit hiztatok eddig? Hogy vagytok? Novoget a pocakotok?
Szia!
Én is 27 hetes vagyok és én plusz 5kg-nál járok. Ez nem sok. Több helyre járok orvoshoz, nekem mindenhol azt mondják, hogy ez pont jó. :) Szerintem a Te 6 kg-od se sok.
Nekem második baba, az elsővel 26 kg-ot híztam, de még ez is lement. Most nem szeretnék ennyit hízni :D! Volt egy hirtelen hízásom 4 hét alatt 5 kg jött fel, akkor SOS szénhidrát diétára fogtak. Így lement 2 kg. A diétát még tartanom kell, de nem bánom, hogy így kordában tartják a hízásom.
Venni még nem vettem semmit. De már nagyon mennék, csak nem úgy jönnek össze a dolgok. Szerencsére a nagy és drága dolgok megvannak a lányomról. Pl: babakocsi, kiságy stb. Meg barátnőm januárban szült, egy csomó dolgot át akar adni majd nekünk.
A szülést annyiból várom, hogy magamhoz szoríthassam a fiamat. Viszont abból a szempontból nem várom, hogy tudom, hogy császár lesz! :(
És Te hogy állsz a dolgokkal? Vásárlás, előkészületek? Első baba? Fiú lány?
Szia!
Én holnap töltöm a 29.hetet:) Eddig 7kg-ot híztam. Különösebben nem viselt meg a hízás:) Nem látszik rajtam. "vagyis remélem külsős szemmel sem":D Mi már megvettünk mindent,kivéve az ágyneműhuzatokat,kádállvány és a baba higiéniai szereit,de abból a felét úgyis a védőnő vagy a gyerekorvos írja majd fel. Nekünk kislányunk lesz,és nagyon várom már a szülést!!:) Nem félek tőle,attól jobban,hogy nehogy valami komplikáció adódjon! Nekünk első baba:)
Kedves kérdező.. És veled mi a helyzet? :)
Október 7-én lesz 2 éve h szültem, de azért leírnám az én esetemet is, mert példa arra, hogy akár gyorsan le is lehet adni a terhesség alatt felszedett plusz kilókat.
30.hét körül 14 kg plusznál jártam kb. Ezután pedig 9 hét alatt még 9 feljött! Összesen 23 kg-t híztam (amiből 10kg a baba és a terhességgel járó dolgok voltak). Ami meg rajtam volt, 13 kg, azt 7 hónap alatt mind leadtam. Nem igazán diétáztam és nem is mozogtam, csak a séták a babával. Egyedül persze a hasamon látszik változás, de az hatalmas volt 39 hetesen már.
Szóval nyugi. Könnyű szülést kívánok és makkegészséges babát, aztán a kilók majd lekopnak!:) Ha nem maguktól, akkor egy picit tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!