Mekkora pocakotok van 16 hetes kismamik?
A 16. héten még csak fel voltam puffadva, a 18. hétre jelent meg az én pici dudorom.
Nekem nagy, de ikreket várok, 16+4 vagyok (képminőségért bocsi):
A legelején (6-11. hétig) híztam úgy 4 kilót, azóta semmit, vagyis a babák nőnek csak én fogtam vissza magam.
3-as, te vagy a csibekalandos! Olvaslak ám rendszeresen, szeretem a blogodat!
Kérdező, a képen 16. hetes pocid van? Nos, nekem kb most ilyen 20 hetesen. És vékony vagyok, 150 centi és 49 kg (50-el kezdtem a terhességet, de kihánytam magam 46-ra), szóval rajtam jócskán korábban kellett volna látszódnia. De én pl. nem aggódom, hogy csak ekkora. A baba a hetekhez viszonyítva pont szépen fejlődik, én meg örülök, hogy nem kell olyan kis testtel még nagy pocakot cipelnem, főleg ilyen melegben. egyelőre nem fáj a derekam és egy pici striám sincs. Szóval én nem értem, hogy miért jó, ha már 8-10 hetesen pocakot kell vinni. (olvatram itt olyan kérdést, hogy valaki 7 hetesen azon siránkozott, hogy már milyen nagy pocakot szeretne és miért nincs még neki) Persze, szép, szép, de hát tartani is kell azt. Ezzel természetesen nem bántalak, ne érts félre, csak szerintem ne aggódj azon, hogy kicsi a pocakod, mert szerintem nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!