Mekkora pocakotok van 16 hetes kismamik?
Figyelt kérdés
Kérhetek képeket? :)2014. jún. 12. 12:11
11/19 anonim válasza:
Köszi 9-es :) Úgy látszik a táblám alapján már egyre többen felismernek. Igazad van, addig jó amíg nem terebélyesedik el a kismama, utána már jön a hátfájás, a rossz alvás, a nehézkes felkelés. A baba mindenképpen növekszik, még akkor is ha az kintről csak sokkal később látszik meg.
12/19 anonim válasza:
Én 16 hetes vagyok és már látszik egy két hete mások is észre veszik! :)
13/19 anonim válasza:
Sziasztok!Én ma vagyok 16+2 hetes.Ez a kép 2 napja készült,pont a betöltött 16 hét.2hete a dokim meg is jegyezte milyen szép nagy :D Le is centizte gyorsan ;)
14/19 anonim válasza:
Utolsó huuu de nagy a pocid gondolom nem első terhesség! :)
15/19 anonim válasza:
Előző vagyok.(a nagy pocis)Köszi!hát igen.3. babuci ;)Aggódom is picit mi lesz így a végéig? :D
16/19 anonim válasza:
Első babával 16 hetesen ekkora volt a pocakom:
Most 9 hetes vagyok a tesóval, és esténként már majdnem ekkora a hasam (igaz ez ilyenkor negyrészt még a puffadás miatt van).
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Nem jó a link! A link a képhez részt másold!
19/19 anonim válasza:
Hát ha a te hasadra azt írják,hogy nagyon nagy,akkor én kise merném rakni az én 15 hetes hasamat,mondjuk énis túlsúllyal kezdtem,és főleg a hasamon volt,így nekem jobban meglátszik.kb akkora,mint ha 7 hónapos lennék,de nem híztam még énis fogytam az elején,szval még jó,h csak a hasam nagy,és máshol nem nőttem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!