Súlyfölösleges Kismamik! Mikorra látszott egyértelműen a pocakotok?
160 cm vagyok, 75 kg-al kezdtem anno a terhességemet, és 11 hetesen már látszott egyértelműen, hogy babát várok.
Hatalmas hasam is volt végig, mindig idősebb terhesnek is hittek, mondjuk 4 kg-os súllyal született a fiam.
a 18 héten már egyértelműen látszódott
85 kilóval kezdtem,szülés után 79 kilóval jöttem haza..
nem vagyok sovány,molett.
Kb. 25-26 hetesen kezdett látszódni, bár a vége felé sem lett hatalmas hasam.
Az első 20-22 hétben csak fogytam, utána 7 kg jött föl, ami le is ment a szüléssel, ennek nagyon örültem, mert kb. 10-15 kg felesleg van rajtam.
Szia,
Most a második babával vagyok terhes, 80 kilóval kezdtem, 170 cm vagyok. Már a 10.héten be kellett vallanom a munkahelyemen, mert többen rákérdeztek, most 15 hetesen egyértelműen látszik. Amúgy elől tapadt meg a méhlepény. A első gyermekemmel is nagy hasam volt, bár a képeket megnézve nem ekkora, akkor hátul tapadt lepényem volt.
20 hetesen már egyértelműen látszott, hogy babás vagyok. 74 kilóval kezdtem a terhességem 169 cm vagyok. most 86 kiló vagyok, befektettek 13,5 kg-mal a kórházba, mert ,,sokat híztam,,. Komolyan mondom szánalmas. :( a pocakom hatalmas szerintem :D.
35+6 hkm Boldogságos babavárást Kívánok és problémamentes terhességet minden Kismaminak!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat nekem is a második babám és úgy voltam vele most hamarabb fog látszani...
Bár az első babával 63 kg-mal kezdtem és 74 kg-mal mentem szülni.. Vele már 13 hetesen egyértelmű pocakom volt... Most viszont magam sem veszek észre változást.. :)
Na de akkor hamarosan! :))
Boldog babvárást kívánok Mindenkinek én is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!