18 hetes genetikai ultrahangon voltam ma, visszarendeltek 2 hát mulva, mert a négyüregü sik nem ábrázolodik egyértelmüen! Mit jelent ez? Baj van a babámmal?
Ott nem kérdeztél rá?Nem mondtak semmit?
Azt jelenti hogy a szívnek nincs olyan rendellenessége amit úgy hívnak négyüregű!Nyugi!
Semmit sem mondtak!!
A négyüregű sik az a sziv; és nem ábrázolodik?!
Ne haragudj meg érte, hogy nem tudok szakmai szavakkal fogalmazni, de nekem az UH-on az orvos úgy magyarázta, hogy a szívén látszódnia kell ilyenkor már a szívnek mind a négy kamrája, ami az UH-on kinagyítva úgy néz ki a szíven belül, mint egy kereszt. Azt mondta a doki, hogy ezt kell még figyelni ezen az UH-on, és lehet, hogy a Te babádnál ezt nem látta az orvos. (mármint a négy szívkamrát)Én legalábbis erre tippelek.
Megnyugtatni nem tudtalak, de szerintem, ha nagyon nagy baj lenne, akkor mondta volna az orvos, hiszen neki kötelessége tájékoztatni a páciensét minden fontos dologról. Próbálj megnyugodni!
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!