Kb.10 kg plusszal mikor kezdett egyértelműen látszani nektek, hogy jön a baba?
Igazi babapocak csak a 30. hét után lett, pici domborodás a 18-19.héttől látszódott.
Szintén 10kg pluszos voltam :)
Szia.
Én 78,5 kilóval estem teherbe,160 centi vagyok :/ Igazi baba pocakom a 25.hét után kezdett lenni,de nekem még csak most veszik észre igazán,hogy babám lesz,2 hete kezdték el kérdezgetni. :/
32+6 hkm
24.-25. hét körül. Bár ha kicsit lazább pulcsit veszek fel, most is kérdezik, hogy "Babát várok?" -tehát úgy nem egyértelmű...
Most 35 hetes vagyok, eddig híztam 10 kg-t, 55-ről indultam, 163 cm vagyok.
Én 176 cm vagyok, 73-74 kg val lettem terhes mindhárom terhességemnél (ez véleményem szerint 10 kg plusz az én magasságomhoz). Első babánál 20 hétig csak úgy néztem ki mint aki még hízott jópár kilót hasam nem volt hanem ilyen megvastagodott derekam.
A második harmadik babánál már 16-17 hetesen teljesen egyértelműen babás hasam volt később meg még inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!