Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha először megmozdul a baba...

Ha először megmozdul a baba azt egyértelműen tudni fogom, hogy ő az?

Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok, az első babámat várom. Időnként valamiféle kis görcs szerű dolgot érzek a köldököm alatt. Ez a baba lenne már vagy csak méh összehúzódások?
2012. máj. 10. 10:54
 1/8 anonim válasza:
58%
Valószínű, hogy ez már a baba mozgása. Nekem 14 hetesen mozdult meg először és bizsergő érzést éreztem. Aztán egyre intenzívebben mozgott.
2012. máj. 10. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Ez már a baba. Majd a másodiknál már egyértelműen fogod tudni, hogy mikor mozdul meg, de az elsőnél még bizonytalan vagy. Gratulálok és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak.
 3/8 anonim ***** válasza:
A babát még nem a köldököd alatt fogod érezni, a méhed még nem tart ott. Egész lent fogod érezni.Én nem voltam benne biztos, de sejtettem, hogy ő az. Olyat éreztem, mintha pöckölnének belülről egész enyhén.Később ez felerősödik, ekkor tudtam, hogy ő volt az már akkor is :D
 4/8 anonim ***** válasza:

én 24 hetes vagyok, de még mindig inkább a szeméremcsontom felett nem sokkal érezgetem a babámat. olyan rebbenés szerű valamit. néha pedig konkrét rúgásokat :)

sok boldogságot! :)

2012. máj. 10. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan volt nekem a bébi mozgása, mint egy gyengébb bélmozgás! :) viccesen hangzik, de tényleg :) 16.héten éreztem először.
2012. máj. 10. 15:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Mindannyiitoknak boldog babavárást kívánok!:-))
2012. máj. 10. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni egyértelműen, ugyanis a baba már a 8-9 héten megmozdul, de ezt még nem lehet érezni természetesen.

Amúgy én 15 hetesen éreztem először, de mivel mindenki azt mondta, hogy ilyen korán nem lehet érezni az első babát, betudtam bélmozgásnak. Hasonló érzés, könnyű összekeverni, szóval lehet, hogy nem leszel benne biztos. De később amikor már egyértelműen rugdosott, rájöttem, hogy korábban is őt éreztem.

De nem görcs szerű érzés, hanem olyan kis bugyborékolás szerű, szerintem nem a babát érzed még.

2012. máj. 11. 00:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak nagyon köszi:-)) képzeld ma bugyborékolást éreztem a fehérneműm felett. Akkor ez már lehet hogy ő lesz? :-))))))
2012. máj. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!