Összelehet keverni a keményedést azzal, ha a baba éppen úgy fekszik, hogy keményebbnek tűnik a méh? Én már nem tudom hogy mikor melyik? Vagy azt egyértelműen megtudom különböztetni?
33 hetes vagyok. Nekem ha a baba kinyomja valamelyik testrészét, pl. fenekét:), akkor is csak az egyik oldalon van a pukli. És érzem, hogy mozgolódik. Ha a has többi részén nincs ilyen akkor az a baba.
Nekem nem szokott keményedni a hasam, bocsi, ha nem teljesen így van, de én így gondolom. Igazi keményedést én még nem éreztem, csak ilyen kidudorodósat:).
Sziasztok!
Nekem az első terhességem alatt nem volt haskeményedésem csak szüléskor, úgyhogy én se tudtam milyen az. Most a másodiknál már volt. Nekem a 25. héten volt olyan 5-6 órán keresztül, hogy 3-4 percenként megfeszült az egész hasam. Most 34 hetes vagyok és csak a baba nyomogatja ki magát. Ha keményedés lenne, akkor nem csak egyszer érezném, hanem befeszülne utána elengedne, majd megint befeszülne és ahogy az előttem szólok is írták az egész hasad. Ha a pici nyomja ki magát, akkor csak egy ponton érzed a feszítést, ahol éppen a legjobban nyomja ki magát. Ha lesz keményedésed, akkor tudni fogod, hogy az az. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!