Mikor mentetek először dokihoz, amikor már egyértelműen látta a babát?
Illetve a legelején, milyen időközönként kell menni a dokihoz?
Köszi előre is a válaszokat!
6 hét 3 naposan voltam, már látszódott a pöttöm. :)
Az elején így voltam dokinál: 6 hét 3 nap, 9. hét, 12 hét 3 nap (nagy uh, kombinált teszt).
betöltött 6. hét utáni napokban már dobogott a szíve.
19hkm
Lanyomnál voltam 4+4(ellapuló petezsák) 5+0(visszahívott a doki, hogy lesz-e. A zsakban bebi..voot,de szívhang meg nem) 7+0(szívhang miatt hívott a doki, volt)9+0(önszorgalom, barnaztam)10+0(önszorgalom görcs miatt)12+3(genetikai....jó paramami vpltam na :-) :-) :-) :-) :-) :-) )
Most ketteskénél 7+0,8+0(doki hívott vissza, hogy minden ok-e), legközelebb 12+4 hetesen megyek a genetikaira, április 29-én
Elsonél 6 hetesen voltam. Nem csináltak uh-t, egy hónap mulva hívott vissza.
Most a 2. babámat várom. 8 hetesen mentem vissza, minden szépen látszódott.
13 hetes kismama
sSzia én 4 hetesen telefonáltam neki időpont kérés miatt mondtam hogy van + tesztem...szivem szerint már akkor rohantam volna hozzá...)
Megkérdezte mikor volt meg utoljára elmondtam és kiszámolta pont 6 hetesen mentem hozzá szépen látszodott a petezsék bab vert a kicsi szive...
megkaptam a papirt mentem a védőnöhöz...utánna labor...12 hetesen genetikai uh..ha kérsz kombi tesztet stb akkor azt is 12-13 hetesen asszem utánna 18 hetesen uh 22 hetesen stb nállunk igy volt...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Most már tudom mikor érdemes először menni dokihoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!