A második babával hány hetesen mentetek először nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 16:42
3/16 anonim válasza:
5 hetesen,de előtte volt egy spontán vetélésem.
4/16 anonim válasza:
Én is 5 hetesen,én is azért mert volt egy vetélésem előtte.
6/16 anonim válasza:
Nálam az égvilágon semmi gond nem volt, ezért 8 hetesen.
utána már csak 12 hetesen kellett menni. :)
8/16 anonim válasza:
7 :-) , de engem visszahívott jövő hétre' mert car az uhu gépe, és nem látott szívhangot...még szerencse, hogy voltam magánrendelésen, ott láttuk/hallottuk a sziveskéjét:-)
9/16 anonim válasza:
5 mert egy héttel fiatalabb terhes vagyok mint a menszi szerint.
10/16 anonim válasza:
8 hetet betöltöttem. teljesen feleslegesnek tartottam, hogy 5 hetesen odarohanjak, amikor még se szívhang se semmi sincsen... így meg már láttunk minden biztatót. természetesen sokan paráznak a méhenkivüli terhességtől, de annak azért vannak tünetei ... Első babával már rohantam a pozi teszt után és csak annyit mondott a doki, hogy ő nem lát semmit, lehet nem is vagyok terhes... na akkor megofgadtam , legközelebb kivárom a 8 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!