Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hányadik hétben mentetek...

Ti hányadik hétben mentetek először el a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Az első gyermekemnél ahogy kimutatta a teszt, hogy állapotos vagyok mentem is a dokihoz, de akkor (nem volt hüvelyi ultrahangja) még a terhességet sem tudta megállapítani, nemhogy azt, hogy minden rendben van-e. Várnom kellett egy hetet. Iszonyat volt.

Most pozitív lett a tesztem, igaz halványan, de pozitív. :)

Szerintetek mikor menjek dokihoz.

Kb. 4 hét és 2 napos lehet a terhességem.

2012. szept. 29. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Én vetélés után mentem ilyen idős terhességgel, de még petezsák sem látszott. Ráérsz két hét múlva, mikor hat hetes leszel kb. Sok boldogságot!
2012. szept. 29. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
8 hetesen mentem. az pont jó, mert akkor következőre meg a 12. hetire kell csak menni.
2012. szept. 29. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:

5-6 hetesen érdemes elmenni. Előtte felesleges, mert nem látja biztosan.

Tologatni meg azért nem érdemes, mert az első vizsgálatnál fontos annak az eldöntése, hogy méhen belül vagy kívül van a terhesség.

2012. szept. 29. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem betöltött 6. hét előtt nem érdemes menni. Tudom, hogy nehéz várni, ha nem bírod ki, akkor olyan helyre menj, ahol van hüvelyi uh. És gratula! :)

2012. szept. 29. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!

Arra gondoltam, hogy akkor október második hetében megyek. :)

2012. szept. 29. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Az pont jó lesz, akkor már hat hetes leszel.
2012. szept. 29. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
képzeldd én 4+4hetesen mentem és nekem is hasi uh-t csinált és azt mondta nem vagyok terhes,egész délután zokogtam,férjem ki is akadt hogy minek sirok mikor nem jött meg a mensim és van 4pozitiv tesztem,azota megnyugodtam és 2hét mulva megyek megint
2012. szept. 30. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
5 hetes volt
2012. szept. 30. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!