Kismamik, akik 2015-re várják gyermeküket, nincs kedvetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 19:01
1/24 anonim válasza:
Még elég friss a terhességem, júliusban fog születni, de van már egy 14 hónapos lányom, ha gondolod írhatsz...:)
2/24 anonim válasza:
Szia!
Én január 21-re vagyok kiírva.Szívesen beszélgetek veled.
3/24 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkedek, júliusra várjuk első babánkat :)
4/24 anonim válasza:
Szia!
Mi júniusra várjuk a második babánkat. Első már nagy baba 10 hónapos. Szívesen beszélgetek. :)
5/24 anonim válasza:
Sziasztok! Március 27.re vagyok kiírva, van már egy 4 éves fiam! Kisfiú lesz most is! :)
7/24 anonim válasza:
Sziasztok!Én is július 5-re vagyok kiírva :)
8/24 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Kérdező lehet, hogy leragadt az első 2 válaszolónál :D
Mindegy, én bemutatkozom itt :)
Szandi vagyok, holnap leszek 9 hetes terhes, nem sokára 33 éves leszek, első babánk a férjemmel (nem terveztük, de már nagyon örülünk neki), Székesfehérváron élünk :)
A munkahelyemen uralkodó helyzet miatt már 1,5 hete táppénzen vagyok.
Ti? :)
9/24 A kérdező kommentje:
Én 34 éves vagyok, jelenleg kisfiút várunk a 2,5 éves kisfiúnk mellé. Március 15-re vagyok kiírva, tehát márciusi ifjú lesz. :)
2014. dec. 2. 00:28
10/24 anonim válasza:
Sziasztok!Én 36 éves vagyok,első baba,júliusra vagyok kiírva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!