Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 100 fős lakodalom 23 hetes...

100 fős lakodalom 23 hetes terhesen? Senki nem érti miért félek előre az egésztől?

Figyelt kérdés
Kora reggel már fodrász, sminkes, fotózás, vendégvárás, kikérés, polgári esküvő, egyházi szertartás, utána hajnalig lakodalom 100 fővel, amit "illik" majd végigtáncolnom is! És senki nem érti miért tartok már előre az egésztől. Párom reakciója egyenesen annyi, mit hisztizek, más örülne egy ilyen lakodalomnak. És ha hajnal 6ig tart, akkor arra is fel kell készülnünk, nincs ebben semmi. Hozzátenném, refluxos vagyok, stresszhelyzetben 2 falat ételtől vagy italtól képes vagyok egész este mellkasi fájdalmakkal és gyomorégéssel küszködni, amin semmi nem segít.
2017. márc. 10. 14:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem "illik" táncolnod száz emberrel. Mi ez az ostobaság?!

Kinek az esküvője is lesz ez?

Ki a fontos ezen a napon?

Miért nem fontos a pasidnak, a gyereked a apjának a több, mint félidős terhes felesége és a születendő gyereke? Miért fontosabb neki más?

Nézd, egyszerű: szülő leszel, tanulj meg kiállni magadért. Első körben úgy, hogy közlöd: nem táncizol, mert ÁLLAPOTOS vagy, ha ezt nem vette volna még észre.

Másodsorban úgy, hogy még most elgondolkodsz azon, valóban akarod-e ezt a pasit, aki ennyire nézi a te érdekeidet és ennyire ért meg.

Harmadsorban úgy, hogy lefújod a francba az egészet.

2017. márc. 10. 14:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Én be sem vállaltam volna. Engem szinte az egész terhességem alatt végig kísért a hányinger, hányás. A 7. hónapban voltam a barátnőm lagzijában. Őszintén megmondom, hogy ebéd után el is jöttünk haza, kb. 2 óra hosszat voltunk ott, mert annyira rosszul voltam.

De miért kell annyira erőltetni ezt az esküvőt a baba megszületése előtt? Miért nem lehetett előbb összeházasodni, aztán babát vállalni, vagy előbb babát vállalni, aztán ha megszületett, akkor meg megtartjátok a lagzit?

Biztos, hogy nem vállalnék be 100 fős lagzit. És ha valami gond lesz, be kell feküdnöd a kórházba, vagy valami, akkor meg majd oda a 100 fős lagzi?

Én biztos, hogy nem mennék bele, de nem vagyunk egyformák.

2017. márc. 10. 14:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én is örültem egy ilyen esküvőnek!!! Csak az terhesség előtt volt!!

23 hetesen biztos nem vállalnám be, és amilyen fárasztó volt még amúgy is, valószínűleg nem is tudnám végigcsinálni.

Én a 24. héten vagyok, és nagyon könnyen elfáradok normál dolgoktól is. Kíváncsi vagyok, egy férfi mennyit nyafogni ilyen állapotban...

2017. márc. 10. 15:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

De neked nincs beleszólásod milyen esküvőt szeretnél??...

Nekem 30 hetesen volt, jó nagy pocakkal, szűkebb körben(30 fő). Napközben jól bírtam, de én olyan éjjel 1-ig tudtam tartani a frontot, a párom maradt végig amíg volt vendég, nem nagyon táncoltam, egy-két lassabb számra, mindenki megértette. Szerintem sarkadra kell állni azzal kapcsolatban hogy mit szeretnél, és hogy mit bírsz. 100 főt biztos hogy nem táncolnék végig, és addig maradnék fenn, amíg bírok ahogy tettem is.

2017. márc. 10. 15:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A stressz nekem is gyakran okozott gyomor oanaszokat, ezert en is parazram az eskuvotol, igaz nekunk kicsi volt, nem is tartott hajnalig, de azert vilt minden ugyanugy, fodrasz, sminkes, foto, szertartas, vacsora, tanc stb...es en meg nem is voltam terhes.

Szoval maximalisan megertelek!

Viszont sajat tapasztalatbol mondom, mar elotte 1-2 nappal annyira elfoglalt leszel, a nagy napon meg de plane, hogy nem lesz idod ilyenek miatt idegeskedni. Orulsz ha odaertek egyik helyrol a masikra idoben :) ugyanakkor szerintem nagyon boldog is leszel, hogy valossagga valik az eskuvo, es mindenki benneteket fog unnepelni.

Mire tul lesztek a szertartasokon mar szerintem eleve faradt leszel, szoval jo lesz leulni, enni, toltodni kicsit.

Lehet bunkosagnak hangzik, de ekkora lakodalom eseten akar le is pihenhetsz ilyen holt idokben fel orara siman. A nok, asszonyok amugy is el szoktak vonulni atoltozni a vacsrahoz stb...meglesznek nelkuled is a vendegek egy kis ideig...foleg ha van jo zene, meg kello mennyisegu alkohol :D

Ha meg a tancot nem birod, szolj nyugodtan, hogy tessek kimelni a kismamit, de szerintem ez alap nagyon sok embernel.

Egyet tudok tancsolni, probald meg kielvezni minden percet amig birod, es ugy csinald ahogy neked jol esik!

Sok boldogsagot!

2017. márc. 10. 15:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A te életed nem? Gondolom te is akartad az esküvődet, már ha a sajátodról van szó, ti szerveztétek ilyen alkalmatlan időpontra. Nincs az a pénz, hogy terhesen bevállaljam, mert baromi rosszul vagyok, de nem mindenkinek ilyen a terhessége.
2017. márc. 10. 15:15
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

megint te?

anyós fizeti, leszervezte, te meg csöndben vagy. gratula

2017. márc. 10. 15:32
 8/22 anonim válasza:
100%
Vajon a kedves "ferj-jelolt" tisztaban van vele, hogy a stressz es a sok tanc hatasara akar kinyilhat a mehszaj es a szules is beindulhat? Ez esetben pedig fog szuletni egy halott gyermeke? Ennyi idos terhesen en sem vallaltam volna be egy ekkora lakodalmat, maximum szuk koru unneplest. Tancot terhesen semmikepp!
2017. márc. 10. 15:37
 9/22 anonim ***** válasza:
65%
miért vállaltad be? ha bevállaltad, gondolom akkor végig is gondoltad, nem most jöttél rá, hogy addigra 23 hetes leszel. Innen nézve tényleg hiszti. Előre mondogatni, elkönyvelni, hogy márpedig te sz*rul leszel... hát bocsi, de nekem is annak hangzik. Én 7 hósan voltam bnőm lagzijában, még a virágokat a ceremónia előtt mi szereltük fel a helyszínen, hajnali 3ig voltunk. NEM úgy kell nekiállni, desz*rlesz, mert akkor az is lesz, meg mindenki kedvét elrontani a fancsali fejeddel. Miért nem lehet előre gondolkodni, könyörgöm????
2017. márc. 10. 15:40
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi idős terhesen a táncot nem vállalnám be, de a hajnalig "mulatozást" sem!
2017. márc. 10. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!