100 fős lakodalom 23 hetes terhesen? Senki nem érti miért félek előre az egésztől?
Atyaeg. Hogy jut eszebe valakinek ilyesmi?
Nincs beleszolasod az eskuvodbe?
Hozza ne menj egy ilyen erzeketlen taplo s..ggfejhez. Meg meggondolhatod!
Kérlek Kérdező válaszolt!
Sokan feltették a kérdést és engem is érdekel, hogy hogy a francba nincs beleszólásod a dolgokba?
Most vagy ennyire gazdag a pasi és ennyire tőle függsz, vagy nagyon-nagyon fiatal vagy nulla tapasztalattal és belementél ebbe az egészbe, mert hiszel a tündérmesékben, vagy olyan kultúrához tartozol, ahol főleg a szülők mondják meg, hogy-ki-mikor-hol és hogyan, és ha ellenkezni mersz, akkor kitagadnak stb.???
Különben én sem vállaltam volna be egy ekkora esküvőt. Én 4 és fél hós lehettem, amikor esküvőt tartottunk, de csak a szűk család volt jelen és csak ebédelni mentünk utána.
Te tudod te mit bírsz.
Nekünk 24. héten volt az esküvő, szintén 100 fős lakodalommal-már ki volt tűzve az időpont mikor terhes lettem.
Én nagyon jól bírtam végig, a mennyaszonytánc után vettem be 2 magnéziumit és ültem le kb fél órára pihenni. Nekem semmi bajom nem volt.
És nekem aznap a házasságkötő teremben mozdult meg először a babám.
Ha te vagy, aki azért nem szólhat bele a dolgokba, mert anyósa finanszírozza az egészet, akkor a te hibád, hogy ebbe belementél.
Szinte mindenki tudja, hogy az diktál, aki fizet. Nagyon fiatal és naív lehetsz, ha ebbe belementél.
Én kerek-perec kijelentettem volna, hogy majd mi finanszírozzuk, de ha nincs rá meg a keretünk, akkor majd akkor esküszünk, ha lesz. Ha ez a párodnak nem tetszene, akkor mehetne Isten hírével.
Ha nem mered kinyitni a szádat anyóséknak, itt se tdd!
Tessék tököt növeszteni, és eléjük állni, én úy tenném helyre a bagázst - kezdve az EX-vőlegényemmel -, hogy csak lesnének.
Régebbi kérdésednél is írtam már neked h tőlük függsz.Emiatt maradsz csendben és tűrsz.
Ide hiába írsz ha anyóst meg vőlegényt nem teszed helyre úgy fogsz táncolni az esküvőn ahogy ők fütyülnek,ha akarsz ha nem.
A házasságod is pazar lesz,majd anyós megmondja mit hogyan,férjed meg bólogat...Csak gratulálni tudok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!