Lakodalom terhesen? Tapasztalatok?
NA, ez is jó házasság lesz, ha már most az anyós dönti el, milyen legyen az esküvötök!
Döntsétek el TI KETTEN, hogy mit akartok és anyósnak csak annyi dolga van, hogy ezt tudomásul veszi!
Már most le kéne állítanod anyósod, mert a gyerek születése után csak rosszabb lesz.
Barátnőmnek volt terhesen esküvője, félidős volt. Nem volt menyecsketánc, játékok, ő keveset táncolt. Éjfél körül elment aludni, utána a férje és a nővére elköszöntek a vendégektől. Senki nem háborodott fel. Kb 20-25-en voltunk.
Nem lehetetlen, de máshogy kell szervezni. Nekem tavasszal volt a lakodalmam, igaz én nem voltam terhes, rá egy hónapra sikerült a baba, viszont ősszel 20 hetesen voltam lagziba, így tudok kicsit segíteni.
Az első, hogy valóban nektek kell eldönteni mit is akartok.
Nálunk volt táncóra, meg nyitótánc, na de azt terhesen tuti nem csinálnám. Csomó időnk ment el a betanulással, este munka után fáradtan gyakorolgattunk, ott izgultunk el ne rontsuk...szerintem ilyen plusz stressz tök fölösleges terhesen...
A másik, hogy nekem ami nagyon fárasztó volt, az az hogy 1kor kezdődött a lakodalom, igaz mi az ebéden nem voltunk ott, 2re mentünk, és előtte volt fotózkodás. Így fél7kor keltem, hogy fodrász, sminkes is meglegyen, mire kezdődik az egész...Ha terhes lennék, tuti úgy csinálnám, hogy előtte 2 nappal vagy előtte hétvégén a fotózkodást letudnám. Nagyon fárasztó, csomó pózban állni stb stb... így eloszlik a teher, és a nagy napon ki tudod pihenni magad, nem fáradsz le mire kezdődik az egész.
Egyébként a lakodalmat lehet bírni ennyi idős terhesen, de csak úgy, ha valóban nem tancolod végig. Anyósnak meg kell mondani, hogy te nem fogsz sokat táncolni, mert a babád egészsége a legfontosabb. csak az hiányozna hogy 23 hetesen kinyíljon a méhszáj csak azért mert "illik" végigtáncolni...
Lehet olyan vőfélyt keresni, aki inkább játékokat csinál, pl.nálunk csomó játékban nem mi, hanem a vendégek szerepeltek...mi meg ültünk, és röhögtünk rajtuk. :) szóval úgy kell(ene) megszervezni, hogy játékok-tánc fele-fele, és te ne táncolj sokat, így nem lesz baj :)
"100 fős lagzink lesz, amit én egyáltalán nem akartam"
EZt nem is értem. Most a ti esküvőtök, vagy nem? Ha a tietek, akkor hogy lehet olyan, amit nem akartál???
Amúgy azt gondolnám a saját esküvődön azt csinálsz, amit akarsz. De úgy látom nem.
Úgyhogy az orvosod legyen készültségben, ha valami baj lenne amiatt, hogy olyanokat kell csinálnod, amit nem is akarsz...
Én pl még 39 hetesen is bírtam volna, 37 hétig dolgoztam vendéglátásban pultosként minden probléma nélkül.
Barátnőm 35 hetesen volt a mi lagzinkon, elég jól bírta, pedig nyár volt meleg, másnap meg mentek Horvátországba nyaralni.
SZóval azt nem tudom, te hogy fogd érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!