Lakodalom terhesen? Tapasztalatok?
na biztos falu már bocs.
ők szervezik, vagyis neked semmi beleszólásod nincsen. kell ez neked? nekem nem kéne, aláírnánk a párommal, aztán ha mi akarunk akkor jövőre lakodalom a MI pénzünkből, ahogy MI akarjuk.
Szép életetek lesz ha csak amiatt szervez anyóslagzit nektek mert terhes lettél..
Amit nem akarsz abba nem kell beleegyezni.Igaz a segítség jól jön de nem minden áron!Vagy anyósék tartanak el titeket?
te írtad hogy azért kell gyorsba lagzi mert úgy maradtál.
szánalom
15 hetesen volt az esküvőnk. Előtte két hónapig enni se tudtam, kórházba is kerültem, szóval mire volt azesküvő, eléggé legyengültem, de a korábbi állapotomhoz képest jobban voltam. Én rohadtul örültem, hogy anyósomék megszervezték az esküvőt, nem nekem kellett két hányás között étterembe járnom kóstolni. Anyósék kiválasztották az éttermet, tulajdonképpen nekem mindegy volt, mert a rántotthús mindenhol ugyanolyan ízű. Volt egy zenész ismerőse, őt kérték fel és olcsóbban elvállalta. Persze, a Tankcsapda jobban tetszett volna, de arra meg nem lett volna pénzünk. :D Igaz, hogy mindig felhívása, hogy jó-e nekünk így vagy inkább legyen máshogy...
Egyébként a férjem szülei és az én szüleim is ragaszkodtak hozzá, hogy őkis fizetnek, elvégre a banzáj a rokonság kedvéért volt. Nekem az is elég lett volna, ha aláírjuk a papírt, de hát mindkét család ünnepelni akart. Mamám belebetegedett volna, ha nem vehet részt az első unokája esküvőjén.
Tehát a kérdező kérdésére válaszolva: 15 hetesen volt, két hónap rosszullét után, de már jobban voltam, tudtam enni. A vendégek jól érezték magukat, mindenkivel táncoltam pár percet a menyasszonytánc alatt, meg egy kicsit többet apósommal, apámmal és a férjemmel. Állítólag így illik. De nagy részét fapofával végig ültem, mert nem volt se kedvem se erőm egész éjjel táncolni. Egyébként természetes, ha a szülők be vannak indulva, elvégre a gyerekük egyszer fog házasodni (jó esetben). Ha bírni fogod táncolj, ha elfáradtak vagy fáj, akkor ülj le. Ha nem értik, hazudd hogy az orvos is mondta, hogy pl. nyílik a méhszájat és nem szabad sokat állnod meg ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!