Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 100 fős lakodalom 23 hetes...

100 fős lakodalom 23 hetes terhesen? Senki nem érti miért félek előre az egésztől?

Figyelt kérdés
Kora reggel már fodrász, sminkes, fotózás, vendégvárás, kikérés, polgári esküvő, egyházi szertartás, utána hajnalig lakodalom 100 fővel, amit "illik" majd végigtáncolnom is! És senki nem érti miért tartok már előre az egésztől. Párom reakciója egyenesen annyi, mit hisztizek, más örülne egy ilyen lakodalomnak. És ha hajnal 6ig tart, akkor arra is fel kell készülnünk, nincs ebben semmi. Hozzátenném, refluxos vagyok, stresszhelyzetben 2 falat ételtől vagy italtól képes vagyok egész este mellkasi fájdalmakkal és gyomorégéssel küszködni, amin semmi nem segít.
2017. márc. 10. 14:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok babonás, de terhesen nem hazudnék ilyet mint amit a 20-as javasolt. Amúgy sem tartozol elszámolással 100 embernek a méhszájad állapotáról. Ha nem szeretnél táncolni, amit megértek, akkor egyszerűen hivatkozz az állapotodra. Aki nem érti meg, azzal nem kár összeveszni.
2017. márc. 12. 17:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha ennyire parázol tőle, akkor miért nem halasztjátok el a lakodalmat?

Miért mész hozzá valakihez, akit ennyire sem érdekel a véleményed?

2017. márc. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!