Valaki Érti ezt?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy a védőnő eltiltott a házasélettől mert a mostani terhességem veszélyeztetett ennek oka az,hogy gyógyszert is szednem kell utrogestant és volt egy előző vetélésem is!Arra lennék kíváncsi,hogy maga az orgazmus lenne káros vagy a behatolás vagy mind2-ő!!Nem akarom én megszegni csak kíváncsi vagyok és nem szeretném ezt megkérdezni a védőnőtől mert hát egy kicsit kellemetlen ez a kérdés meg ki tudja mit gondolna..,hogy vajon mért kérdem!
2015. febr. 23. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő! Kitartást! Egy hajóban evezünk...:)
2015. febr. 23. 17:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is azt szedem és mindkettő káros. Nem is játszunk a babával, kibirjuk szex nélkül.

Azt remélem hogy a 12. hét után lehet majd, akkor majd megkérdeztem a dokit.

Nektek mondta hogy végig vagy meddig nem szabad?

2015. febr. 23. 17:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondott semmit csak annyit,hogy most legyen már házasélet tilalom..remélem csak 12-hetesig szól :D
2015. febr. 23. 18:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Na de azt még értem,hogy az orgazmus méh összehúzódást okoz és az káros a babára nézve...de a behatolást nem értem mert a méhez nagyon messze van és nem értem mi kárt okozhat!!
2015. febr. 23. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő sajnos, mivel az orgazmus hatására oxitocin termelődik a szervezetben és annak hatása van a méh izomzatára, összehúzza. Egy cipőben voltunk, de nálam odáig fajult a dolog, hogy a megvonástól már álmomban volt orgazmusom. Nagyon aggódtam, de hála Istennek egészséges fiam született! Kitartást!
2015. febr. 23. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, de jó, hogy ezt írod!

Én is el vagyok tiltva, és már szinte minden álmomban kufircolok. És sajnos gyakran van orgazmusom is.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a "sajnos" szót fogom használni az orgazmusomra...

De parázok olyankor én is mikor erre ébredek.

2015. febr. 23. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Na mások is? Egyszer egy orgazmusos álomból úgy keltem fel, hogy feszül nagyon a hasam alja. Féltem hogy ártott valamit. :( de hát nem tehettem róla :'(
2015. febr. 23. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is utrogestant szedtem a 12. hétig de én a végéig elvoltam sajnos tiltva. De reméljük nektek más lesz :)
2015. febr. 24. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
:'((((((((((((( ugyis ma megyek orvoshoz, majd Megkérdezem.
2015. febr. 24. 13:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Majd írd már meg,hogy mit mondott!!!
2015. febr. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!