Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érti meg a barátnőm,...

Miért nem érti meg a barátnőm, hogy nem lenne jó, ha megtartanánk?

Figyelt kérdés
Teherbe esett a barátnőm, és nem akarja elvetetni. Valahol értem, de én még nem állok készen, hogy apa legyek. Ráadásul ő még tanul, csak most lett 20. Igaz én 26 vagyok, de túl nagy teher. Anyagilag is minden rám hárulna, a gyes az semmire nem elég. Később, ha már ő is dolgozik, lehet. De még várnék ezzel pár évet. Nem értem miért akar 3 embert tönkretenni így. Szeretem, de nem tudom kinek jó ez.
2017. aug. 2. 16:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem döntés kérdése, hiszen a baba már megfogant.
2017. aug. 2. 16:40
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem lenne jó a babának se ha megszületne
2017. aug. 2. 16:41
 3/27 anonim ***** válasza:
43%

Megbocsatanad magatoknak, ha a baratnod az abortusz kovetkezmenyekent soha nem eshetne mar teherbe?

Ezen is erdemes merengeni...lehet, talan ezert nem szeretne...

2017. aug. 2. 16:43
 4/27 anonim ***** válasza:
53%
A babának nem lenne jó, vagy neked?! Hát persze. 26 évesen 16 éves szinten sem vagy a felelősség terén. Férfi még soká leszel, ha egyáltalán, mert egy igazi FÉRFI, vállalja a tettei következményét! A 20 éves barátnőd felelősséggel vállalja, mert nem akarja megölni azt az ártatlan gyereket. Én is így tennék a helyében, és az ilyet fiúkákat messzire elkerülném a jövőben, aki csak a maga bőrét próbálja menteni. Dehát te tetted fel a kérdést, itt az egyik vélemény. Ja nem fogadod el? Egy igazi FÉRFI elfogadja mások véleményét, ha az nem egyezik az övével. Ennyi.
2017. aug. 2. 16:47
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem érti meg mert anya akar lenni,és akarja a babát...ennek viszont nem hiszem el,hogy nem adott jelet már előtte is...soha nem beszélt erről veled? Nem mondogatta soha hogy milyen jó lenne egy baba? Nem utalt rá burkoltan se? Ezeket azért kérdezem,mert ha netán utalt rá,akkor bizony neked kellett volna extrán védekezni,hogy még véletlenül se foganjon meg az a gyerek,ha te ennyire nem érzed még itt az idejét! Szeretem amúgy,hogy orrba szájba kefélgetitek a nőt,felelőtlenül..aztán meg sír a szátok,és zavarjátok abortuszra! Nektek ebből semmi bajotok nem származik, a lelketek inkább megnyugszik..igaz? De hogy nekünk nőknek ez mekkora lelki teher az már nem gond. Tegyük fel szedett gyógyszert a csajod,és te is használtál óvszert. Megfogant.. igazi szabaduló művész a gyerek....ilyen is van. De gondolom nálatok nem így történt.Ha a csajod mulasztott,minden áron akarta a babát..mondjuk ez sem szép a nő részéről,ilyen is van,amikor szándékosan mulasztanak,nem illő becsapni a partnert! ....viszont ha te vagy a hunyó így volt kényelmes éppen akkor abban a pillanatban...akkor bizony vállald fel Őket,mert ahogy elnézem,sztem így is úgy megszüli a gyerekedet..az a kérdés,vagy-e olyan tökös ezek után is,hogy a gyeses téma ellenére a gyerekedet és életed szerelmét választod,nem az abortuszt,amibe lehet belebetegszik a nőd,és a műtét után kidob mint macskát sz..ni... akkor aztán semmid nem marad! Tudod majd most jönnek az okosok,akik engem fognak leoltani..hogy miért tartanátok meg,mert nem keres a nőd,jaj anyám mi lesz így veletek.Mondjuk nem mindenki kap jó gyedet ám,még se halnak éhen. Gyes mellett is lehet munkát vállalni majd,aki akar az talál melót gyerek mellett is. Miért kellene ezért ennek a babának meghalnia? 26 éves vagy,nem vagy már 17 éves tini... mérlegeld a dolgokat,és nagyon gondolkozz el,valóban helyes döntés-e választás elé állítani a szerelmedet!!!!! Hidd el,nem fog jól elsülni a dolog,ha belekényszeríted az abortuszba!
2017. aug. 2. 16:55
 6/27 anonim ***** válasza:
28%

Mert erre a sok ostoba abortusz ellenesre hallgat. Nem érdekli, hogy nincsenek meg a feltételek a gyerek felneveléséhez,. és tönkre tesz 3 életet. Ha megszüli, utána kesereg, ha nem olyan élete lesz, mint amit megálmodott.

Te nem tehetsz mást,mint fizeted majd a tartásdíjat.

2017. aug. 2. 17:05
 7/27 anonim ***** válasza:
63%
Megcsinálni jó volt? Nos akkor ha szexelni férfi voltál, akkor a felelősséget vállalni is legyél az. Ha meg az abortuszt erőltetnéd a csaj helyében azzal a lendülettel hagynálak ott mint olyan embert aki gyáva és nem vállalja a felelősséget a tetteiért.
2017. aug. 2. 17:18
 8/27 anonim ***** válasza:
48%
6os, hallgasson a sok ostoba abortuszfanra inkább?
2017. aug. 2. 17:23
 9/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudhatjuk miért esett teherbe. Lehet védekeztek..

Amúgy meg azért nem ért meg téged ahogy az itt válaszolók többsége is már az életet látja a babában. Igazuk is van. De az abortusz egy lehetőség hogy a gyerek ne rossz körülmények között, még okulatlan tapasztalatlan gyerekek között nőjön fel. Tény, hogy ez az életébe kerül, ezért kell jól védekezni ha nem akartok gyereket.

2017. aug. 2. 17:23
 10/27 anonim ***** válasza:
51%
Kedves abortusz párti,aki nem ostoba csak marha anyagias.... te! Igen! Nő vagy legalább? Remélem kapartak már szét párszor hogy így kened vágod a témát! Remélem neked olyan mint egy foghúzás... bemész vihogva némi kis idegességgel,és kijössz zsibbadtan aztán bevágsz egy felest és felelőtlenül élsz tovább! Az a lényeg minden nemű felelősség alól fel legyenek a férfiak mentve! Persze! Miért gondolod azt,hogy a nője a fő gonosz a történetben,és mi akik nem csak fekete fehérben látjuk a világot..mi akik hiszünk abban,hogy az életet nem elvenni hanem védeni kell! Megérteném ha a 8. gyereket várná... a közmunkán lévő alkoholista apának...akkor azt mondom menjen,és inkább ölje meg,mint hogy nélkülöznie kelljen... de nem a világ vége,ha valaki kevesebb pénzből vállal gyereket...nem sokan szülnének,ha 800.000 ft-os havi bevételhez kötnénk a gyerek vállalást. Sőt.. saját hitel mentes házról is csak ábrándozik a magyar fiatalság.. álomvilágban éltek..ha tetszik ha nem,az élet nem habos torta,és lehet várni a csodát,meg dolgozhattok 40 éves korotokig,hogy meg legyen a kellő háttér,hogy tudjad tolni a 250 ezer ft-os baba kocsiban azt a gyereket...( nem a gyereknek veszitek,hanem magatoknak,és az embereknek,hogy mutassátok milyen jól megy)aztán ha még sem jön a gyerek áldás,mert esetleg klimaxod van..lehet menni beültetésre,mert már marhára kiöregedtetek...aztán vagy szerencsével jártok vagy nem.. a pénzetek viszont nem fogja rátok nyitni az ajtót,és nem fog megölelni benneteket amikor pelenkába fekszetek az ágyatokba,és csak arra vágytok,hogy valaki szeressen benneteket a számító távoli örökösötökön kívül ;)kicsit tovább gondoltam,de csak azért,mert ez sok esetben így zajlik,az önzőségetek miatt...
2017. aug. 2. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!