Kb 5+3 hetesen mit látott nálatok?
Figyelt kérdés
Normalis , ha még csak üres petezsákot láttunk??
10mmes
2017. júl. 31. 18:28
31/43 anonim válasza:
Nálam először 6+2 naposan volt szívhang, előtte 5 hetesen pedig túlmhamar mentem, és az UH gépe is elég öregecske volt.
32/43 anonim válasza:
9-es
Nekem a 10 mm-es petezsákra mondta a doki anno, hogy 4-5 hetesnek felel meg a terhesség. Miért kellene benne lennie embriónak feltétlenül. Ne ijesztgesd a kérdezőt. 30 hkm
33/43 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a sok valaszt. Mostanra megnyugodtam úgy ahogy. Hisz ha aggódok, ha nem akkor is minden úgy lesz, ahogy !
Utolso az a baj h mar nem 4-5 hetes voltam. Hanem már a hatodik hétben jártam. Nagyon nagyon izgulok , talán végre most minden oke lesz. Már kiérdemelnénk én úgy érzem.:(
2017. aug. 1. 13:47
34/43 A kérdező kommentje:
30# és gond nélkül eltunt a hematoma?:) köszi h irtal. ☺
2017. aug. 1. 13:47
35/43 anonim válasza:
Igen,gond nélkül, barnás nyálkás váladékozással ürült.viszont sokszor volt mindjárt megjön érzésem.sokat kellett pihennem.
36/43 A kérdező kommentje:
Biztos ijesztő volt.:/ de lenyeg h minden oke volt végül☺☺
2017. aug. 1. 14:05
37/43 anonim válasza:
9-es vagyok.
32-es, értelmezd már légyszi amit írtam! :)
38/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mensi szerint 7+4 méretek alapján 7+3 :))
Szivhangja van kis gyonyorumnek😍
2017. aug. 2. 14:42
39/43 anonim válasza:
Gratulálok! :) olyan jó ilyet olvasni. Boldog babavárást!
17+5 hetes kismama
40/43 A kérdező kommentje:
Koszonom😍😍 mostmar a 12 uh n is legyen rendben :)) addig csak ovatosan orulunk.:))boldog babavarast
2017. aug. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!