Hány hetesen kezdődött nálatok a hányinger/szédülés? (már akinek volt) És az álmosság?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 15:42
1/11 anonim válasza:
7. hettol, ket terhessegemnel is.
2/11 anonim válasza:
Nekem a 6. héttől kezdődtek, most a 12. héten vagyok és még kitart!
3/11 A kérdező kommentje:
Mensi alapján 6+4 nél járok de a mértek szerint inkább holnap töltöm a 6 hete. És már második napja tör rám ilyen szédülés szerűség, enyhe émelygéssel főleg evés után. Normális lehet? Az az igazság múlt hét csütörtökön még csak egy petezsák látszódott szóval végül is nem is tudom mi lesz ebből...vagy vetélésnek nem lehet ez a jele?
Van egy kisfiam de vele semmi rosszullétem nem volt, ráadásul gond volt végig így 3 naponta ránézett az orvos az elején és most ez hiányzik..
2017. márc. 22. 15:57
5/11 anonim válasza:
Teljesen reális, hogy a múlt héten csak egy petezsákot látott. A tünetek pedig normálisak.
6/11 anonim válasza:
Sziasztok én ma vagyok 8hét+5 napos de semmi tünetem nincs. Már kicsit irígykedek azokra akiknek van, és hánynak, hogy ők legalább éreznek vmit. Álmosnak álmos vagyok, de ugyan így dolgozok meg nem alszok többet mint előtt.
7/11 anonim válasza:
Nekem 6. heten kezdodtek, 14. hetig kitarott.
Utolso, orulj hogy nincs semmi bajod, en nem kivanom senkinek 2 honapon at tarto szunni nem akaro allando rosszulletet, emelygest, hanyast...
8/11 anonim válasza:
KB. 6.hét környékén kezdődött most 16.hétben járunk, de még mindig kitart. Hányás, émelygés.. stb.
9/11 anonim válasza:
7 héttől kezdődött a kómázás, hányás. Azóta is kitart most 31 hetes vagyok. A 20 héttől társult mindezek mellé sav meg sűrű fejfájás. A 3. terhességem mindegyiknél nagyon sokaig rosszul voltam.
10/11 anonim válasza:
Ötödiktől már elég rosszul voltam. Tizedik héten már sokkal rosszabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!