Hány hetesen kezdődött az álmosság nálatok?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok,de tehát 1 héttel a nemvárt után,de èn délben már majd elalszok. Nem tudom,hogy az időjárás okozza-e vagy az állapotosság :) Kisfiamnál 5 hónapos terhes voltam,mikor kezdődött,de végigkisért szülésig. Ha ez az álmosság már a terhes álmosság,akkor lesznek még gondok itt a pihenéssel. Bár 3 éves,alszik délután,de nem mindennap.2015. dec. 6. 15:29
1/11 anonim válasza:
25 hetes vagyok, most kezdem érezni, hogy hamarabb elfáradok, nekem az első trimeszterbe enyhe görcsölgetésen kívül semmi bajom nem volt.
2/11 anonim válasza:
6-7 hetesen kezdődött, 9-10 hetes korra mérséklődött, de még messze a vége :)
3/11 anonim válasza:
olyan 6 hetesen kezdődött, 11-12. hétig szörnyű volt. Aztán jobb lett valamivel, de 19-20. jét körül megint előjött.
4/11 anonim válasza:
En most 7 hetes vagyok es neha semmi baj nincs valamikor az egesz napot vegig tudnam aludni
5/11 anonim válasza:
4 hetesen. Vagy 3-4 napja késett amikor nagyon aluszékony lettem. Kb 12-13 hetes koromban elmúlt. Majd 34 hetesen visszajött de csak kb 2 hétre.
Minden terhesség más, a múltkor neked mikor jött végig tartott, most lehet elmúlik és később vagy visszajön, vagy nem. Vagy végig kísér, azért ez is benne lehet..
6/11 anonim válasza:
Én is 5. hónapba vagyok most, kisfiam lesz és ezen a héten kezdődött ez az álomkór. Sokat alszok, de este 7-kor már égnek a szemeim olyan álmos vagyok.
7/11 anonim válasza:
Álomkór a 6. héten kezdődött, azóta is tart, mert rászoktunk az este 8-9-es elalvásra, és így más lett az életritmusunk. :D
Viszont nagyon jól tudok dolgozni hajnalban, a férjem is (írással foglalkozunk), így ez nagyon bevált.:)
26hkm
8/11 anonim válasza:
A legelső tünetem volt a kimaradt menzesz után. Még mindig előjön néha. 26h km
9/11 anonim válasza:
És mikor lesz vége? Én 18 hetes vagyok, nem olyan rég kezdődött az álomkór (12.hét körül), de nagyon nem jó így. Dolgozom, de folyton kómás vagyok, ülve el tudok aludni...
10/11 anonim válasza:
1 hettel vagyok az elmaradt mensi utan,3 napja kezdodott. Iszonyu faradtnak erzem magam. Elozo terhessegemnel is ugyanez volt. Viszont akkor a masodik trimeszterben,nem tudtam leallni,ugy felporogtem. Tele voltam energiaval,de ez a vegere elfogyott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!