Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 5+3 hetesen mit látott...

Kb 5+3 hetesen mit látott nálatok?

Figyelt kérdés

Normalis , ha még csak üres petezsákot láttunk??

10mmes

2017. júl. 31. 18:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
23%
Kérdeztél, én válaszoltam...írtam, hogy tényleges 5+3-nál. És igen, ott igenis kellene már mindennek látszódnia, de mint írtam, erősen gép és orvosfüggő, hogy látják-e.
2017. aug. 1. 08:03
 12/43 A kérdező kommentje:

Nen tudom a gép milyen. Magandoki szval elvileg jó gepe kell legyen. :)

Tudom h valaszoltal. De tapasztalatod van benne?:/

Mert elotted pl irta vki h neki ugyanigy volt kb es nem lett missed ab.

:/

2017. aug. 1. 08:42
 13/43 A kérdező kommentje:

Ténylegesen 5+3 amúgy mensi szerint 5+4

De -1 nap ovu miatt. Doki kivonta, mert azt mondja ilyenkor 1 nap is rengeteget számít!

2017. aug. 1. 08:43
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetesen szabályos méretű petezsákot látott, mást nem! Mivel lombik baba nem foganhatott se előbb se később. 6+5-ön volt embrió és szívhnag
2017. aug. 1. 09:59
 15/43 anonim ***** válasza:
69%

PhD-témámat érintette a téma, így van tapasztalatom. Plusz volt már vetélésem is, de ott nagyon el volt maradva végig a petezsák, majd az embrió is.

Amikor egészséges terhességem volt, látszódott 5+2-nél is már az embriócsomó. De jó UH-gép volt, az ország egyik legjobb UH-s orvosával.

Nem kell megijedni ettől a 10 mm-től, mert simán belefér, hogy gép nem volt jó felbontású, vagy az orvos nem annyira tapasztalt. Én csak annyit mondtam, ha művileg megszakítanának ilyenkor egy egészséges terhességet, vagy "direktbe", nem UH-val vizsgálnák a petezsákot, el lehetne különíteni már benne az embriót és szikhólyagot is.

2017. aug. 1. 10:16
 16/43 A kérdező kommentje:

Értem, hat ennek mar 2 hete , hnap lesz a kontroll.. remélem a legjobbakat félek a.legrosszabtól. nagyon koszonom.h irtatok.

Nemtudom milyen az uh minosege. Amikor 3mmes petezsakom volt az sokaig kellett keresni vele. Nyomkodni a hasam stb. Ez a 10mmest egyből megláttuk!! Tuneteim vannak. De gondolom emiatt be bizakodjak ( neha puffadas, megnőtt -érzékeny mellek, hányás/hányinger, aluszékonyság) 3 napja a hanyad erosodott

Nagyon kívancsi vagyok h fog alakulni.:(

2017. aug. 1. 10:47
 17/43 anonim ***** válasza:
Nálam sejthető szívhang volt 5w5d-n.
2017. aug. 1. 10:57
 18/43 anonim ***** válasza:
#17 vagyok. 4w5d-n is már volt látható szikhólyag (most olvastam vissza a naplómat)
2017. aug. 1. 10:58
 19/43 A kérdező kommentje:

5+5nél vagy mi ez a w d?

Week és day?

2017. aug. 1. 10:58
 20/43 anonim ***** válasza:
igen, bocs, írhattam volna úgy is :)
2017. aug. 1. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!