Hány hetesen kezdődött nálatok a "terhes pocak"?
Nekem hamar kezdett gömbölyödni, de inkább napközben volt csak terhes has kb már 12. héten szűk volt a nadrág dereka
Reggelente vagy alvásnál hanyatt fekve viszont még 20. héten is be volt "esve" a hasam(a bordáim kintebb álltak mint a hasam, de napközben mindig gömbölyű volt már)
11. hét után ruha nélkül én és a férjem is már észrevettük hogy kezd alakulni, most 13 hetesen már más is észreveszi ruhában.
Szerintem függ attól hogy kinek milyen alakja van.
13+1 hkm
Elso gyerekkel 25. Het korul, masodikkal 20. het utan. A vegere sem lett nagy egyikkel sem.
Viszont azota sajnos volt ket vetelesem, oregedtemis es nem is sportolok rendszeresen (gyengebb az izomzatom), igy a puffadas is annyira latszott, hogy eszrevettek mar 10. het korul.
Az is magyarazat lehet az utobbira, hogy vekony vagyok, lapos hasu, igy nyilvan a pici puffadasos pocak is feltuno volt annak, aki megszokta, hogy hogy nezek ki alapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!