Létezik olyan, hogy 1 kismamán nem látszik 6-7. honapos terhesen, hogy terhes és a nagyszülöknek, rokonoknak a baba érkezését is a terhesség vége felé mondják el?
Egyik barinőm volt úgy .
pont ott voltam amikor bejelentette hogy megy a kórházba, mert terhes és szülni fog.Először el sem hittük neki csak amikor megmutatta a kiskönyvet.
azt még megértem hogy előttem hogy titkolta el,nem velem lakott de a szüleinél élt és azt hogy nem tudom.
Jó duci volt szóval a hasára nem mondta volna senki hogy terhes.De ez nagy vitát sző maga után.
De ez hogy jutott eszedbe?
Én 165 cm és 55 kg voltam teherbeeséskor. Tünetem semmi, úgyhogy simán tudtam volna titkolni.
Munkahelyemen (pultos voltam), a vendégeknek sem tűnt fel. Nem hordtam kismama ruhákat. Kb 6-7 hónapos voltam, amikor rákérdeztek, hogy "csak nem?", addig simán be elehetett tudni egy kis hízásnak.
Végig tökéletesen jól voltam, nem vizesedtem, nem voltam rosszul, nem volt jóslóm. Amikor elfolyt a vizem, simán vezettem volna a kórházig, ami 45 km (csak férjem nem engedte)
Szóval aki még duci is, és a hasra hízás sem feltűnő, az simán tudja titkolni szerintem.
Az első terhességem a 6. hónap körül kezdett látszódni, pedig nem voltam kövér, a terhességem előtt 52 kg voltam, 38 hetesen pedig 60 kg.
A második terhességemnél is ugyanígy volt szinte, az utolsó pár hónapban kezdtem kismama ruhákat hordani.
Viszont most a lányomnál már elég hamar látszott, szóval nem foghatom arra, hogy ilyen típusúak vagyunk.. :)
Létezik. Egy közeli ismerősöm volt így. 6 hónapos terhesen akkora hasa volt, mint másnak egy kiadós vacsora után. A hetedik hónapban kezdett terhességre emlékeztető pocakja lenni, aztán a végére "behozta" a lemaradást, szépen kikerekedett.
Elvileg sportolóknál nem ritka, hogy a baba inkább befelé növekszik, és később dombordik a pocak.
Ez ritkán a vékony gebe csajok tudják titkolni,
És a gyakoribb esett ha valaki valóban olyan túlsújos hogy az alakja is inkább már egy zsák, hordó, stb. mint a megszokott átlag testalkat.
176/90 kilóval kezdtem a terhességet, 4-5 hónapra már igen is kerek kismama pocakom volt hatalmas mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!