Aki átlagos testalkatú hányadik héten látszott először, hogy terhes? N/22
Nem csak a látszat a lényeg.
Én 163 cm és 54 kg voltam teherbe eséskor. 12 hetesen még semmi nem látszódott, de már kényelmetlen volt a nadrág, mert szorított a hasamnál. Akkor vettem kismama nadrágot. Látványos hasam kb 18-20 hetesen lett, és olyan 24-26 hetesen volt idegenek számára is egyértelmű, hogy nem híztam, hanem terhes vagyok...
Szóval attól, hogy nem látszik, meg nem olyan nagy, még lehet kényelmetlen egy-egy ruha.
Szerintem valami ilyesmit vegyél, ez biztos jó lesz:
Ezek nyáron kényelmesek, és megveheted előre.
Akkor decemberben szulsz? :)
juliusra nem lesz megbhagalmas pocakod meg szerintem. Bar majd te latod ,hogy a 19-20.hettol hogy kezd el noni,milyen gyorsan :)
En 170cm 47kg-rol indultam,23hetes vagyok es most 55kg. A hasam hatalmas. 17.hettol kezdett noni,elotte csak puffadas latszott.
Es a 17.hettol mar ereztem is mocorogni a csopikemet! :)
Meg van idod megvenni a ruhat szerintem. Ha most megevszed,lehet,h tenyleg nem lesz jo. Lehet joooo nagy lesz a pocakod,te pedig pl kisebb ruhat veszek,de lehet,h nagy ruhat veszel es a pocakod meg nem lesz akkora :)
Raersz meg ! :)
Boldog babavarast kivanok!
Sziasztok Kismamák!
Szerintem mindenképpen olyan ruhát vegyél, ami bőszabású, és kicsit hosszabb fazonú, szóval nem extra mini, mert ha júliusban már lesz hasad, az felfogja a ruhádat, és a miniből még minibb lesz a rucid:D
Ugyan én egy hónappal hamarabb megyek lagzira, és van köztünk 1hétnyi különbség(11.hét), de a ruhám bőszabású lesz,épp ezért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!