Terhes vagyok. De nemtudom mit jelentenek ezek. És hány hetes vagyok? Mert nem montak semmit. Az uberusban egy szabályos petezsák látható? Átlagos átmérője:8mm? Grav. S. :5 (+/-1hét)? YS:3mm? Az adnexumok vetülebében kóros resisbentina nem látható?
Szia! A gravida S: 5 (+/-) 1 hét a terhesség kora. Gratulálok a babához és gondtalan pocakosodást kívánok. Tudom nagyon türelmetlen tud lenni ilyenkor a legelején az ember, de kitartás.
pont ma 18 hetes kismami :), aki szintén türelmetlen még mindig :D :D
Szia! szerintem 5 hetes vagy és a 12 hetes ultrahangra kell majd menned júliusban.
az uterusban, azaz a méhedben szabályos petezsák - ez az 5 hetes kornak megfelelő. ekkor még mást nem nagyon látnak.
és tényleg nem sok teendőd van júliusig, vigyázz magadra :) esetleg elmehetsz magándokihoz ultrahangr, kb. a 7. héttől már látszik a szívhang.
boldog babavárást!
gravida=terhesség
uterus=méh
Másolok neked egy kinket,azon az oldalon vannak ultrahang röviditések,remélem hasznodra lesz:).első baba?Jó egésszéget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!