Hány hetesen kezdődött nálatok a "terhes pocak"?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mikor vettétek először észre a terhes has alakulgatását, ami már nem puffadás volt, hányadik héten?2016. júl. 3. 23:01
11/14 anonim válasza:
Én most vagyok 10 hetes. 8. Hét után már szűk volt szinte az összes nadrágom, a felsőkből kidudorott a hasam. Nyílván ez csak puffadás, de nekem nagyon látszik már most... A párom is csak nézi mindig hogs ilyen hamar lehet látni. :) de mindig emlékeztetem, hogy ez csak egy kellemetlen puffadás :)
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Hát igen elég furcsa hogy 20 meg 30 hetes terhesség ne látszódjon de a fentinek teljesen igaza van ,a 12 hét felé a farmernaci kizárt hogy bárkire rámenjem mivel a szemérem csont felett már dudorodik kifelé a méh,sőt a belek is egyre kijebb nyomják .A terhesség szemlátomást a 14-16. héttől mindenki észre veszi.Találtam olyat a topik közt az első oldalon hogy neki 30 hetesen nem látszik és a link is ott van.Hát mit ne mondjak én látom hogy terhes nem éppen lapos a hasa és pont akkora amekkorának lennie kell pedig elég jó húsban van a kismama.A vékony kismamáknak 12 héten már van cm-ben mérhető gömbölyödés.
14/14 anonim válasza:
14-15-16-18.hétől gömbölyödik,de alkat és hányadik baba függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!