Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 5+3 hetesen mit látott...

Kb 5+3 hetesen mit látott nálatok?

Figyelt kérdés

Normalis , ha még csak üres petezsákot láttunk??

10mmes

2017. júl. 31. 18:28
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Dejó... najdnem mindenkinek látszott már valami csak nekem nem... legalabb tudom h mire számítsak holnap.. semmi jóra. Egyre reményvesztettebb vagyok..sosem leszek anya😔😔 már a jó hcg eredmény sem bíztat
2017. aug. 1. 11:00
 22/43 A kérdező kommentje:
😢
2017. aug. 1. 11:07
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

attól még nem niztos, hogy baj van, hogy nálad nem látszik. vagy talán csak meg sem nézték jobban. 8 mm-es volt a petezsák, amikor nagyon-nagyon felnagyítva látták bene 4w5d-n a szikhólyagot.

Muszáj volt nagyon megnézni, extrauterin gyanújával feküdtem bent már akkor egy hete.

2017. aug. 1. 11:07
 24/43 anonim ***** válasza:

Ne bizonytalanítson el ez a két válasz...! MINDEN terhesség más, a legtöbb nőnél igenis semmi sem látszik az 5. héten még, ezért is szoktak ilyenkor két hét múlvára visszahívni.

Ha vannak tüneteid, hidd el, nincs semmi baj. Próbálj meg egy kicsit megnyugodni, mert a stressz is árthat, szedd a vitaminokat és ne gondolj ilyesmikre! Minden rendben lesz, majd írd meg mi volt az orvosnál! :)

2017. aug. 1. 11:09
 25/43 A kérdező kommentje:

23# leírod , h mit jelent ez a gyanú?? Nekem nem nagyitott rá lemerte és kesz. Mutatott egy halvany fehéres maszatot h az lesz talán a szikholyag de rá nem nagyított sajnos!

24# olyan hülyének érzem magam, h itt fakadok ki... szedem az Elevitet, mellé 3mg folsavat,utrogestant , omega 3at . Remélem , hogy nem hiába.:)

Koszi! Megírom holnap h mi volt.

Ilyenkorra már vegzünk is kb

2017. aug. 1. 11:13
 26/43 anonim ***** válasza:

ha volt benne maszat, akkor nem üres, hanem az volt a szikhólyag, csak még sejthető állapotban, nyilván nem mérhető.

méhen kívüli gyanujával feküdtem bent. ezért volt fontos, hogy mindig alaposan megnézzenek, biztos jó helyen van-e, biztos csak egy van-e, biztos fejlődő terhesség-e.

első 10 napjáról a babának több uh-képem van, mint a többi 8 hónapról :)

2017. aug. 1. 11:15
 27/43 A kérdező kommentje:

Na az nem semmi, alapos dokid volt.:)

Bocsi nem ismerem ezeket a szak(?)szavakat!

Hat azt mondta nem biztos de szte az lesz az

2017. aug. 1. 11:18
 28/43 anonim ***** válasza:

Igen, alapos. A legjobb )

Én továbbra is azt gondolom, hogy amelyik petezsákban van "valami maszat", ami valószínűleg még lesz is valami, az a petezsák az nem üres!

2017. aug. 1. 11:20
 29/43 A kérdező kommentje:
Koszi, hat akk bizom abban h nincs veszve.. Holnap eldől
2017. aug. 1. 12:31
 30/43 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 5hetessen 7mm petezsákot látott az orvos.barnázás miatt menetem. Kaptam rá magnéziumot és rutascirbint.akkor nem mondott semmit az orvos majd 7+4voltam ismét akkor már az embrió CRL volt 15mm szívhanggal. Hematóma miatt barnázgattam. De rendbe jött mert minden :)
2017. aug. 1. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!