Kb 5+3 hetesen mit látott nálatok?
Normalis , ha még csak üres petezsákot láttunk??
10mmes
attól még nem niztos, hogy baj van, hogy nálad nem látszik. vagy talán csak meg sem nézték jobban. 8 mm-es volt a petezsák, amikor nagyon-nagyon felnagyítva látták bene 4w5d-n a szikhólyagot.
Muszáj volt nagyon megnézni, extrauterin gyanújával feküdtem bent már akkor egy hete.
Ne bizonytalanítson el ez a két válasz...! MINDEN terhesség más, a legtöbb nőnél igenis semmi sem látszik az 5. héten még, ezért is szoktak ilyenkor két hét múlvára visszahívni.
Ha vannak tüneteid, hidd el, nincs semmi baj. Próbálj meg egy kicsit megnyugodni, mert a stressz is árthat, szedd a vitaminokat és ne gondolj ilyesmikre! Minden rendben lesz, majd írd meg mi volt az orvosnál! :)
23# leírod , h mit jelent ez a gyanú?? Nekem nem nagyitott rá lemerte és kesz. Mutatott egy halvany fehéres maszatot h az lesz talán a szikholyag de rá nem nagyított sajnos!
24# olyan hülyének érzem magam, h itt fakadok ki... szedem az Elevitet, mellé 3mg folsavat,utrogestant , omega 3at . Remélem , hogy nem hiába.:)
Koszi! Megírom holnap h mi volt.
Ilyenkorra már vegzünk is kb
ha volt benne maszat, akkor nem üres, hanem az volt a szikhólyag, csak még sejthető állapotban, nyilván nem mérhető.
méhen kívüli gyanujával feküdtem bent. ezért volt fontos, hogy mindig alaposan megnézzenek, biztos jó helyen van-e, biztos csak egy van-e, biztos fejlődő terhesség-e.
első 10 napjáról a babának több uh-képem van, mint a többi 8 hónapról :)
Na az nem semmi, alapos dokid volt.:)
Bocsi nem ismerem ezeket a szak(?)szavakat!
Hat azt mondta nem biztos de szte az lesz az
Igen, alapos. A legjobb )
Én továbbra is azt gondolom, hogy amelyik petezsákban van "valami maszat", ami valószínűleg még lesz is valami, az a petezsák az nem üres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!