Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van olyan, hogy...

Szerintetek van olyan, hogy már ciki sürgősségire menni? Vagy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak mások?

Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok és már kétszer voltam eddig a sürgôsségin. Először az elején a sok hányás miatt, majd kb 17 hetesen vérnyomás problémám volt. Most már egy ideje eléggé fáj a hasam, 2 hete "tűröm", a védőnő tanácsára emeltem a magnéziumot, de nem segít. Holnap dolgoznom kell és ez a hét elég kemény lesz, az orvosomhoz csak augusztus 2-án megyek, ezért gondoltam a biztonság kedvéért inkább bemegyek az ügyeletre, nézzék meg, hogy minden rendben van-e. De gondolom ők látni fogják az adataim között, hogy már kétszer voltam, most lenne a harmadik és nem szeretnék majd úgy szülni menni, hogy arról ismerjenek, hogy én állandóan az ügyeletre mentem. De felelőtlen sem szeretnék lenni, hogy nem foglalkozom a fájdalommal és rossz vége legyen.
2017. júl. 23. 17:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Már egy ideje nem dolgozom, mert az elején három hónapig ágyban voltam. Most a jövő hét szívesség lenne egy barátomnak és azért gondoltam, hogy ma mennék be, hogy megnézzék mi a helyzet, mert ha valami nincs rendben, akkor szólnék, hogy mégsem tudom vállalni. A mai napig úgy voltam vele, hogy csak elmúlik, ezt már hónapok óta megígértem a barátnőmnek, de ma elgondolkoztam rajta, hogy itt nem csak rólam van szó. Mert sajnos az a típus vagyok, aki csak akkor megy orvoshoz, ha már viszik, nem panaszkodom, elviselek fájdalmat, bármit. Csak most a baba miatt egy kicsit másképp kellene gondolkoznom.

Ha fekszem, akkor épp, hogy fáj a hasam, de mikor járok, akkor minden lépésnél hasít a hasamba a fájdalom.

Ciki vagy nem, de valószínűleg átmegyek az ügyeletre.

2017. júl. 23. 21:05
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

Őszintén nekem hótmindegy miért pont ma. En a saját dolgomat leírtam es engem tényleg lehordott sz orvos, hogy miért nem mentem be. Konkrétan zt mondta, hogy a szerencsém múlott l, hogy megállt nalam a dolog es nem lett 25-26 hetesen egy (halva??) koraszulesem.

En nala penteken vtam másnap gorcsoltem be, vasárnap mar a csillagokat lattam de keddre volt újabb időpontom. Igy a silurgossegire nem mentem be hanem otthon pityeregtem. Megerte? Nem. Nekem nem. Soha többet nem lennek ekkora idiota es igen en sztem tokmindegy mi az oka annak hogy bemenne, menjen ha fel vagy faj neki.

És en továbbra is letojom, hogy a sürgősségi mire való. Ha egyszer nincs mas oda kell menni.

Tudom kicsit sarkalatos pelda de fogászati ügyelet is van es aki oda megy fogfajassal annak se tegnap lyukadt ki a foga.

2017. júl. 23. 21:05
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Fogászati ügyeleten is sürgősségi ellátás van. Nem tömnek. Húznak, baleseti sérüléseket látnak el. De én is azt mondom, hogy akkor is menjen be, ha már ilyen felelőtlen volt eddig.
2017. júl. 23. 21:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Irj hogy mit mondtak
2017. júl. 23. 22:48
 25/27 anonim ***** válasza:
De mért a sürgősségire??? Ott nincs a nőgyógyáazaton ügyelet? Nekem is volt hogy fájt a hasam 1 hétig folyamatosan nyilalt a hírtelen növekedés miatt. Bementem a nőgyógyászatra és az ügyeletes doki megvizsgált. És kész! De azt is csak azért az ügyeletes doki mert a sajátom országon kívül tartózkodott
2017. júl. 24. 12:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2017. júl. 24. 18:07
 27/27 A kérdező kommentje:

A sürgősségi alatt a nőgyógyászati ügyeletet értettem.

Azt mondták minden oké velünk, de nem dolgozhatok, pár napig feküdjek, de ha a pihenés után sem lesz jobb, akkor be kell feküdnöm a kórházba. Nem tudják az okát a fájdalomnak, lehet csak fronthatás, de az is lehet, hogy a végéig ez lesz.

2017. júl. 24. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!