Szerintetek van olyan, hogy már ciki sürgősségire menni? Vagy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak mások?
Bemennék. Azt mondod, fáj, és főleg régóta.
Ha fölöslegesen mész, az még a jobbik eset.
Gratulálok annak aki lepontozza azt aki azt javasolja ne menjen be. Ti nyilván belelattok szerencsétlen nobe. Ciki ez a szutyok ország ahol a büdös részeg meg a megfagyott hajléktalan bemehet (vagy beviszik) a terhes no meg szegyenkezik mert ugy neznek ra, mint a szarra, hogy halálra mer remulni azért mert lehet valami baja van a babajanak.
Lehet nem ment be egy hete lehet nem ment be ketto hete, de rosszabb lett neki es vasárnap van. Szerintetek, ami szerint nem kell mennie, mert nehogy már leterhelje a szegeny rendszert, veteljen el otthon vagy b a s s z a az ideg tovabb? Zseniális.
Ezért tartunk itt. Bezzeg a részeg amelyik pofaraesik es lezuzza a fejet vagy a drogos nem szégyenlős bemenni ne féljetek.
Telen a párommal vtunk benn. Vakbel gyulladas volt. Láttuk.. A csovesek aludni járnak be.
Lehet lepontozni akkor is ha nektek faj, mert nem ez a véleményetek. Mint az oviba kb...
Kérdező remélem te meg bementem.
Én megvárnám a holnapot a helyedben,és bemennék a szülészeti-nőgyógyászati ambulanciára,ha a fogadott dokidat nem éred el.
Lehet felfáztál és akkor lehet adni gyógyszert rá.Volt ismerős kismama,aki így járt.Nem biztos,hogy felfázásnak érzed,mégis valami fertőzés.
Mivel már 2 hete bírod,így szerintem nem fognak veled foglalkozni,nem fognak teljes kivizsgálást csinálni(tapasztalat).A munka mellékes ilyenkor,ha fontos,ha nem,az életed,meg a babádé fontosabb.Kitartás!
Én úgy gondolom, ha annyira fájna nem gondolkoznál, hanem bemennél.
Én is jártam ügyeleten, mert konkrétan a wc-ig 5 perc volt mire kimentem. 29. hetesen, úgy keltem fel, hogy minden lépésnél csillagokat láttam úgy nyilalt végig az alhasamban a fájdalom. Mivel nem múlt el, ezért inkább bemenetem, természetesen azon kívül, hogy terhes voltam más bajom nem volt :D
Ha egy kicsit segít a döntésben, nekem doki azt mondta, úgy érdemes ilyen helyzetben dönteni, hogy akkor kell bemenni, ha minden pózban (ülve állva fekve) is fáj, esetleg elviselhetetlen alhasi görcsök vannak, vagy vérzés.
Na nekem ugye csak akkor fájt, ha felálltam és léptem.
Szóval talán ez segíthet dönteni. De ne másokra hallgass, ha úgy érzed muszáj orvoshoz menni akkor menjél és ne másra várj, meg ne azt nézd, hogy ciki nem ciki. Egyébként terhesen minden fura fájdalom normális amitől még napközbeni dolgainkat el tudjuk végezni.
Minden jót, remélem csak a növekedő picur a hasfájásod oka. Nekem ez mind 29. héttől jelentkezett.
Boldog babavárást és vigyázz magatokra!
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!