Ciki elmenni pszichológushoz? Vagy bolondnak nézik az embert? 30hkm
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 16:52
1/5 anonim válasza:
Mi?! Azert vannak h odamenj ha vmirol beszelni szeretnel... nem ertem miert neznenek annak?!
2/5 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodok. Szerintem nem ciki én is el fogok menni.
20 hkm
3/5 anonim válasza:
Nem ciki, én sem szívesen járok, de sajnos muszáj. Az a munkájuk hogy nehéz helyzetben segítsenek, dehogy néznek bolondnak! Én is már több mint egy éve járok. Ha úgy érzed beszélgetni szeretnél szakemberrel valamiről, gondjaid, kérdéseid, félelmeid vannak mindenképpen menj el!
4/5 anonim válasza:
16 hetes terhesen kezdtem járni. Egyik legjobb döntésem.
2 hetes baba anyukája.
5/5 anonim válasza:
Cikinek neem ciki,csak vigyázz, hogy jót találj, semmiképpen ne államit, mert sok a rosszindulatú és kiforgatják a szavaidat, majd "felhasználják ellened" és még a végén diliházba csuknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!