Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciki elmenni pszichológushoz?...

Ciki elmenni pszichológushoz? Vagy bolondnak nézik az embert? 30hkm

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi?! Azert vannak h odamenj ha vmirol beszelni szeretnel... nem ertem miert neznenek annak?!
2016. aug. 25. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodok. Szerintem nem ciki én is el fogok menni.

20 hkm

2016. aug. 25. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én sem szívesen járok, de sajnos muszáj. Az a munkájuk hogy nehéz helyzetben segítsenek, dehogy néznek bolondnak! Én is már több mint egy éve járok. Ha úgy érzed beszélgetni szeretnél szakemberrel valamiről, gondjaid, kérdéseid, félelmeid vannak mindenképpen menj el!
2016. aug. 25. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

16 hetes terhesen kezdtem járni. Egyik legjobb döntésem.

2 hetes baba anyukája.

2016. aug. 25. 20:24
 5/5 anonim válasza:
0%
Cikinek neem ciki,csak vigyázz, hogy jót találj, semmiképpen ne államit, mert sok a rosszindulatú és kiforgatják a szavaidat, majd "felhasználják ellened" és még a végén diliházba csuknak!
2016. aug. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!