Szerintetek nagyon ciki lenne? Vagy ne foglalkozzak vele, menjek?
Mindig is érdekelt a tánc,csak nagyon kevés a lehetőség és az idő. Most nyár van,szinte unatkozom is,és nem rég indult zumba. Én nagyon szeretnék zumbázni,viszont egy csöppnyi ritmusérzékem sincs,semmi mozgáskoordináció,két bal lábbal születtem.Ez alapból nagyon aggaszt,és a helyzeten csak ront az,hogy a csoport 2 hónapja jár már,mindenki belejött.
Ti becsatlakoznátok? Nem zavarna,hogy biztosan ti lennétek a legügyetlenebbek? Nyilván,valamennyit csak fogok ügyesedni,de soha nem leszek benne igazán jó.(Igazából nagyon gátlásos is vagyok,nem tudnék felszabadultan csípőt tekergetni amúgy sem.)
Melyik a jobb. Három hónap múlva arra visszagondolni, hogy te megpróbáltad, vagy arra hogy ismét kihagytál valamit a kifogásaid miatt
Vagy: Három hónap múlva eljutni oda, hogy majd látsz új kezdőket akik lám lám ügyetlenebbek mint te, hova tovább mint te valaha is voltál... Nos?
Pfúúú, én is ilyen félős, gátlásos voltam régen.
Menjél ha szeretnél. A lényeg, hogy te magad tudj mosolyogni, nevetni magadon ha úgy alakul, és akkor nem rajtad, hanem veled nevetnek.
Ez igaz szinte bármiről is legyen szó
Én ilyenkor hangoztatom is, hogy még béna vagyok, nem értek hozzá, és jókat mulatok magamon.
Mindössze jó poénnak fogd fel.
Így sokkal jobb, mint régen, mikor csak görcsöltem ilyen helyzetekben.
Egyébként meg...elmész, ha nem tetszik, nem mész többet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!