Mennyire ciki hogy első babának turkálok 100 ftért bodykat?
ha jó állapotú, minőségi bodyk, amikre vigyázott az első tulajdonos, akkor szerintem ebben semmi ciki nincs.
én sem veszek újat pedig megtehetném...egyrészt mert kinövi, másrészt mert inkább másra költöm az új holmik árát. Harmadrészt meg mert nem bírom a felesleges pazarlást, pocsékolást, amit a 21. század művel
Te csinálod jól. Miért álljon a turkálóban a ruha, ha elhordjátok. Azért gyártották le szorgos kezek a ruhát, hogy valaki hordja.
Majd kamasz korában hord jobb ruhákat.
Csak annyira "ciki", mint mást azért megszólni, mert a lábát se tenné be turiba. Nekem pl. az a pazarlás: időpazarlás órákat válogatni egy nagy halom vegyes ruha felett, amikor pár kattintással is bevásárolhatok és a fennmaradó időben pénzt keresek.
Kinek hogy.
Nem szólom le a másikat, amí nem rúg belém.
Az meg mar pocseklos, aki uj cuccokat kap. Jaj.
En ujszulott fiamra nem adtam hasznalt ki-tudja-honnan ruhat, de amikor mar nagyobb lett es csuszott-maszott a bolcsiben, mar igen, de akkor is csak jo allapotut. Lidl-ben, Tesco-ban harmasaval-otosevel vannak ezres kornyeken, inkabb ott vettem meg, ujszulott babanak nagyon pocseklos modon uj ruhat es jatekokat vettem. (Mondjuk kesobb meg mindig megmaradtam kicsit pocseklosnak mert ha kulfoldre mentem vettem neki jatekokat es ruhat is.)
Én nagyon sok jó cuccot veszek magamnak is és a babának is a turiban
Mellesleg szeretek is járni
Én sem akartam ezrekért ruhákat vrnni a picinek, mert úgy is kaptunk, és a környékünkön nem is volt nagy választék ( kék/rózsaszín)
A turiban jó minőségű, olcsó ruhákat vettem. És egyébként is olyan keveset hordta ő is, hogy volt amit még barátnőm lánya is hordott...
Szóval szerintem nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!