Mennyire ciki hogy első babának turkálok 100 ftért bodykat?
Külföldön nem csak sztárorvos és mosogató létezik. Én Magyarországon üzletvezetőként 12 órában, netto 150 ezret vittem haza, Németországban ezzel közel 2600 Euro nettot keresek 8 órában. Kevesebb a stressz, kedvesebbek a kollégák, nincs fúrkálódás.
Nem vennék használt ruhát újszülöttnek.
Mi kb. három helyről örököltünk, nem vettem szinte semmit... De az is használt...
Gyerekholmit én ritkán találik jó turiban, de én onnan öltözödöm 90÷-ban és mindenki dicséri a stílusom... Nyilván hordás előtt kimosok mindent.
No para.. Én is első babámat várom, minden olyan dologból, amiből érdemes, abból normálisat, minőségit, újat vettünk.
Viszont a babaruháink 90%-a használt, nagyon keveset vettünk újonnan, azt is nagyrészt Tescoban leárazva vagy Pepcoban... :)
Úgyis legjobb esetben is két-négy hét múlva kinövi őket, ha normális állapotú ruhák, akkor meg nem mindegy, hogy volt-e már másik babán, vagy nem? :)
Inkább fizetek 10ezret egy zsák ruháért, mint ugyanennyit két-három darabért...
Fészbúkon nagyon sok bababörze oldal van, vannak direkt helységek és környékükre koncentráltak is, érdemes ott is körülnézni, nagyon jókat lehet kifogni :)
Úgyhogy ne aggódj, ez egyáltalán nem gáz :)
39+3 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!