Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom ma volt orvosnál, de az...

Párom ma volt orvosnál, de az orvos semmit sem talált ami babára utalna?

Figyelt kérdés

De nagyon szepek a tesztjei, annyit mondott az orvos h a mehnyalkahártya nem rossz 10mm de ( bocsi ha rosszul irom) felritkulas sincs.

2 napja kesik neki, volt mar 2 vetelese ezert mihamarabb látni szerette volna az orvosa!

Mit gondoltok? Láttam sok hasonlo kerdest de hátha tud írni valaki valami biztatót vagy újat? Van remény?

15.ciklusnapjám.volt a peteérése es most a 31.napon van!

Arra gondoltunk h elmegy sztkba es kér beutalót hcg vérvetelre , tud valaki segiteni? Kellett volna látni legalább azt a ritkulást?

2017. júl. 10. 21:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Úristen. Szégyelljetek magatokat, te is ikres kismami. Nézzetek mar magatokba. Hogy lehet ennyi feszultseg ennyi idegen közt, csupán kérdesek miatt, amit megjegyzem senkit sem bántanak vagy sértenek... enis latt ezeket.. de nem kattintok rá. Minek a feszkó??? Hihetetlen mik folynak itt...:S oke sok kerdest tett fel de hol vagy te kulonb kismami pl? Vagy akarmelyikotok? Hat sehol.. en se vagyok kulonb! Ajj legyen mar béke az oldalon es ne azt lessetek ki hanyszoe kerdez hanem mit tudtok segiteni. és ti lesztek szulok. JAJ ISTEN MENTS KONYORGOM..mi lesz a jovoben???
2017. júl. 11. 12:43
 32/39 anonim ***** válasza:
69%
Igazad van. Bocs. Kitorlom en. (nem a hulye kerdezotol bocs) azért esik szarul mert ha írsz értelmeset a sötétség kiralynoinek meg téged küldd el a francba. Holott tenyleg azért járok ide h annak akinek érdemes segítsek. 200bol egy ilyen van, de halistennek ritkán futok bele. Nekem is anno segitettek gondoltam viszonzom de a sunyi hazug embereket nem szeretem.. En törlöm ki :) inkább megpróbálok aludni (amúgy nem idegesít.. Ahhoz tobb kell )Szanalmasnak tartom de mar magamat is főleg h kepes vagyok ilyenbe belemenni hogy elmenjen egy delelottom. Legjobbakat.
2017. júl. 11. 12:48
 33/39 anonim ***** válasza:
81%
Grat az uj regedhez kerdezo. :D
2017. júl. 11. 12:48
 34/39 anonim ***** válasza:
77%
Olvass már vissza hogy te buktattad le saját magad, hogy egyszer a saját nevedben írsz egyszer az állítólagos párod nevében...a kritikát persze meg nem tűröd..
2017. júl. 11. 12:49
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Es gyanus ikres kismami h te annyir szenvedtel.. akkor mert bantod azt aki azt éli át amit kb te régen? Belekell rugni a masikba ugyvan... remelem a gyerekek nem tanulják el tőled
2017. júl. 11. 12:49
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem védesképp de leirta h akkor a kerdezo parja valaszolt mert annyira nem ért ehhez a ferfi.. de nem védek senkit. Ennel a posztnál 90%-ban mindenki hibás.

En irtam privatban a kerdezonek.. kiváncsi vagyok választ kapok-e!

De mire jo ez a vita? Bekepzelt itt mindenki foleg te kismami!

2017. júl. 11. 12:56
 37/39 anonim ***** válasza:
84%
% néküli válaszoló, te is a kérdező vagy, annyira egyértelmű.
2017. júl. 11. 13:06
 38/39 anonim ***** válasza:
24%

Na, na! Az hianyzik nekem h belekeverjetek. Megyek is.

Paranoiások vagytok

2017. júl. 11. 13:19
 39/39 anonim ***** válasza:
51%
xDD
2017. júl. 11. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!