Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom ma volt orvosnál, de az...

Párom ma volt orvosnál, de az orvos semmit sem talált ami babára utalna?

Figyelt kérdés

De nagyon szepek a tesztjei, annyit mondott az orvos h a mehnyalkahártya nem rossz 10mm de ( bocsi ha rosszul irom) felritkulas sincs.

2 napja kesik neki, volt mar 2 vetelese ezert mihamarabb látni szerette volna az orvosa!

Mit gondoltok? Láttam sok hasonlo kerdest de hátha tud írni valaki valami biztatót vagy újat? Van remény?

15.ciklusnapjám.volt a peteérése es most a 31.napon van!

Arra gondoltunk h elmegy sztkba es kér beutalót hcg vérvetelre , tud valaki segiteni? Kellett volna látni legalább azt a ritkulást?

2017. júl. 10. 21:10
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Igen a párom is irt ki kérdést, teljesen nyugodtan be is linkeli nektek ide , ha gondoljátok. Komolyan nem irhat ide egy férfi? Vagy fáj nektek h törődöm vele? Én vagyok mellette nap,mint nap látom.h szenved es nehezen bírja

NAGYON nehezen, szerintem az a dolgom hogy segitsek es legalabb aludni tudjon ejszaka ne a plafont bámulja. Műsorozik a jo öreg nénikétek. Remélem egyszer ilyen helyzetben lesztek... nem szoktak ilyesmiket kívánni de most kivételt teszek. Nagyon ratyi férjetek lehet ha az böki az unalmas csőrötöket h egy "pasi" feltett egy ilyen kérdést... persze a normalis valaszokat köszönjük! Ha pedig a parom 40 heten át tesz fel kérdéseket, akkor azt teszi, ha megnyugtatja. Tudtommal....ez a GYAKORI KÉRDÉSEK OLDAL. Ne hisztizzetek.😉😉😉😉

2017. júl. 11. 11:17
 22/39 anonim ***** válasza:
41%
Hat te se, a te allapotodban nem kellene. Amúgy felesleges linkelni, mielőtt elszoltad magad azzal hogy egyszer a saját nevedben irkálsz egyes szám első személyben aztan meg "paromozol" akkor mar teljesen nyilvánvaló volt melyik a masik kérdésed.
2017. júl. 11. 11:22
 23/39 anonim ***** válasza:
61%
Jajj, megint te?!
2017. júl. 11. 11:35
 24/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan hülye, ha kamu kérdest tennék fel oda figyelnék, a párom azert jobban ért a bajához... szerintem nem tilos neki is válaszolniai itt, ha egyszer róla szól konkrénat a kérdés. De mar ez is baj.. hát ebben a kategóriában ez mióta is folyik? Ez valami szánalom. Mostantól messze kerülöm es sztem páromat is rabeszélem, h ne jojjom ide...vagy legalabb ne irjon ide. Ez valami brutál! Ti arra mentek h egymást lelki terrorban tartsátok?... hu de jó h a kedvenc kat.-ban nincsenek nők. ISTENNEK HÁLA !!!!!!!!
2017. júl. 11. 11:36
 25/39 anonim ***** válasza:
25%
Kb. egy hónapja bizonygattad valamelyik kérdésednél, hogy mennyire baromira bízol az orvosodban. Csak akkor azt nem értem én sem, minek írsz ki napi 2 kérdést minden pozitív vagy pozitívnak tűnő teszt esetében?!
2017. júl. 11. 11:36
 26/39 A kérdező kommentje:
Még 1x kössz a normális válaszokat. Nyugodtan írkálhattok torlom a kerdest a "listámról" 😉😉😉😎😎
2017. júl. 11. 11:37
 27/39 A kérdező kommentje:
Hát attol h ikrekkel vagy terhes ne felj nem csak te aludtál rosszul.. nem te vagy az elso ikerterhes sem terhes. Szval nem hat meg... en sem aludtam semmit és 4 óta talpon vagyunk. Tehat sztem csendben lehet maradni, mert mi ebed utan megyunk vissza dolgozni. Te pihenetsz. Tehat nem kell a hiszti meg h sajnaltasd magad. Kezdesz besavanyodni
2017. júl. 11. 12:18
 28/39 anonim ***** válasza:
36%
:) Kerdezd mar meg, hogy erdekelsz-e. persze (ja neem). Szeretni való egy lény vagy. :) te írtad hogy ha olyan a kedved a.40het alatt naponta kerdreseket írhatsz ki. Erre reagaltam, h es ha nekem meg olyan h szar mert nem aludtam beszologathatok neked. Tudom h olvasod akkor is ha kitorolteted. Kamugep.
2017. júl. 11. 12:36
 29/39 anonim ***** válasza:
Hja meg a listadrol elfelejtetted kitörölni. A kora terhesség latom fárasztó neked is (sok lany igy van vele)
2017. júl. 11. 12:38
 30/39 anonim ***** válasza:
31%
Miert kell összeveszni egy ilyen kérdés alatt is? Kedves ikrekes kismama! Egy kicsit visszavehetnél mert igazából ahogy itt olvasom (a törölt dolgokat is láttam...) nagyon túlmész a határokon, és tök fölöslegesen idegesíted magad egy ilyen hülyeségen. Ha mint mondtad, neked is nehezen jött össze a teherbeesés, és most is feküdnöd kell, akkor minek húzod fel magad azon hogy mások mit hányszor írnak ki ide? Kiírt egy kérdést amit te kamunak tartasz, pedig én se értem miért lenne kamu csak azèrt mert nem a nő írta ki, oké, kamunak tartod. De miért kell ennyire kialadni rajta? Írd oda hogy kamu ha szerinted az és lépj tovább...
2017. júl. 11. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!