5 hetesen voltam orvosnál. Megvizsgált, de uh nem volt, azt mondta úgysem látnak semmit. Ez kémiai terhesség, tekintsem magam terhesnek, szedjek vitamint. Kontroll 4 hét múlva. Akkor ez most normális terhesség?
Nyugodtan csinálhatott volna a doki UH-t, nekem korábbi terhességnél 4 hét pár naposan (pozitív tesz utáni pecsételés miatt mentem) már látszott megvastagodott nyálkahártya benne felritkulás és a működő sárgatest a petefészekben. 5 hetesen azért általában már látszik a gesztációs gyűrű, akkor is ha valami háború előtti gépe van.
Most 5 hét 4 naposan fogok menni, mert egyrészt szeretném tudni, hogy jó helyre ágyazódott-e be, másrészt kapok progeszteronpótlást és elfogy a gyógyszerem. Nyilván ha minden okénak tűnik, akkor is vissza kell majd mennem két hét múlva, akkor már sokkal több minden látszik (embrió, szívhang).
Szóval válaszolva a kérdésedre, igen, valószínűleg minden rendben van, csak a doki lusta/felületes volt, vagy sietett és nem volt kedve UH-t csinálni.
Azt mar latna, hogy van-e petezsak, vagy legalabb gesztacios gyuru, es hogy mehen belul van-e. Aztan raersz 7. het utan ujra menni, hogy szivhang is legyen.
Bar az en dokim eleve csak 6-7. kornyeken hiv be eloszor, ha nem kered kifejezetten, hogy ultrahangozzon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!