Ez normalis terhesseg alatt? Edes szaju lettem
Figyelt kérdés
Ketsegbe vagyok esve, 26 hetes vagyok es folyton edessegeket ennek. Nem kivanom a fott etelt, csak nagyon ritkan.
Eddig 2kg-t hiztam, mert hanyassal eloszor fogytam 6-ot. Kb 3 hete vagyok ilyen edesszaju.
Mit tegyek? Tudom, hogy nem jo igy. Lelkiismeret furdalasom van.
Vagy ez mindenkinel ilyen idoszak es majd elmulik?
2017. márc. 21. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt.Nagyon kívántam a csokit.Nem egyszer volt,hogy megettem egy táblával egy nap alatt.Akkor múlt el amikor megszületett a pici.
2/3 anonim válasza:
Normális.
Én az almás pitét kívántam nagyon, nagyon!
Miután megszületett a kicsi rá se tudtam nézni. :)
3/3 anonim válasza:
A 12. héttől kezdtem édeset kívánni, főleg a mindenféle krémes sütiket, palacsintákat, tejes shake-t. A táblás csoki nem csúszik szerencsére. De ha a főételeket nézem próbálok azokból is édesebbeket enni, pl gyümölcsleves, hús meggymártással, vagy őszibarackkal. A sós dolgokra rá se bírok nézni, pedig korábban azokat szerettem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!