Párom ma volt orvosnál, de az orvos semmit sem talált ami babára utalna?
De nagyon szepek a tesztjei, annyit mondott az orvos h a mehnyalkahártya nem rossz 10mm de ( bocsi ha rosszul irom) felritkulas sincs.
2 napja kesik neki, volt mar 2 vetelese ezert mihamarabb látni szerette volna az orvosa!
Mit gondoltok? Láttam sok hasonlo kerdest de hátha tud írni valaki valami biztatót vagy újat? Van remény?
15.ciklusnapjám.volt a peteérése es most a 31.napon van!
Arra gondoltunk h elmegy sztkba es kér beutalót hcg vérvetelre , tud valaki segiteni? Kellett volna látni legalább azt a ritkulást?
Nem szabad semmilyen okból ilyen korán dokihoz menni, mert bestresszel az egész család. Ha progi pótlás kell akkor is érdemes inkább eg hcg vérvétel és egy progiszint nézetés és nem kell uh-zni. Kap az ember progit, ha a hcg megfelelő akkor 6. héten irány uh. Az elején egy fél nap is sokat számít nem vagyunk gépek. Tessék türelmesnek lenni. Nekem is volt vetélésem 7 évig vártunk a csodára, de én se rohantam uh-ra mert szerintem rosszabb megélni azt a várakozást és bizonytalanságot amit egy negatív uh vált ki.
centrumlab.hu menjetek el akár ma és délután megvan az eredmény.
Sok sikert és fölös ennyiszer ennyi féleképpen megkérdezni.
Drukkolok továbbra is, de a több és több válasz még nem fog segíteni. Már tegnap vérvételre kellett volna menni.
Minden jót!
Centrum lab 4700 ft / hcg vervetel
Tegnap kerdeztem meg es itt mar delutan mehetek az sztkba eredmenyert ingyen.:))
Egyszer a párod egyszer meg a magad nevében irkálsz. Nezzed mar meg a kommentjeid. Legalább ha mar nem bírsz várni amig a babád latszik uh-on akkor ne itt musorozzal. És ne add elo hogy miért lenne kamu. Főleg ne haborodjal fel ha valaki átlát a szitadon.. Nem a kerdes a kamu azt elhiszem h elrohantal a dokihoz azt is megertem h progit kersz, az a kamu h létezik ember aki ilyet pasikent kiir a nője nevében. A sajatodban írnád ki, akkor kiosztananak a pocsbe h minek mesz el dokihoz ket nap kesessel. Neked meg erre most nincs szukseged. Azt varod h valaki ide talalja fel neked a spanyolviaszt kommentbe, de nem fogjak. Kérd meg a párod h nyugtatgasson. Az enyém is megtette anno.. Anélkül h ideirkalta volna a komplett orvosi anamnezisem.
Nekem is voltak problemaim, en nekem is kellett progi de nem szorakoztattam a negyerdemut itt, hanem biztam magamban meg a bababan, hogy megmarad.
Ha megis szorakoztattam volna legalabb nem mas neveben. Nem 20 kérdésben egy nap.. Értem en h izgulsz (ja nem..) de mi lesz veled a 40 het alatt..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!