Járt már úgy valaki, hogy elkezdte egy általa választott orvosnál a terhes gondozást és nem volt vele megelégedve és váltott?
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok mint te! Az elejétől a fogadott dokimhoz járok. Ő alapította meg a terhességem. Nem volt vele semmi gondom. Aztán a legutolsó találkozásunkkor eléggé fura volt, türelmetlen,kissé flegma "nem sorolom".
Hozzá teszem, a terhesgondozás nála 8 ezer ft,mi mindig leraktunk egy 10est,mert szakmailag,orvosilag mindig mindent szépen elmagyarázott,tényleg normális volt. De tényleg most esküszöm a legjobb szó rá az hogy bunkó volt!! Ennek ellenére én biztosan nem váltok már orvost!
Sztem senki nem vállalna már el, 37,hétbe lépek a 7végén.
Próbálom én is betudni annak,hogy rossz napja volt..:)
Holnap is megyek hozzá,remélem már higgadtabb lesz..
Ami picit nyugtat az az,hogy valóban java részt a szülésznő lesz velünk.. DE akkor minek a dokinak 100eszer a szülésért... :/ Dehogy a kérdésedre némiképp válaszoljak is, én nem váltok orvost...És már nem váltanék.
Bármikor válthatsz, tedd is meg. Én elvesztettem a múlt héten a 16 hetes terhességemet, ezt nem ijesztegetésből írom, csak mert végig ha bajom volt, a doki megnyugtatott, hogy az semmiség, nem számított a vérzés, a fájások, a kevesebb magzatvíz, és tényleg azt éreztem: én fújok fel mindent. Nehezen értem el, olyankor is rohant, azt éreztem, nem figyel rám. Két nappal a krach előtt bejött a kórterembe (addigra kórházban voltam, de oda se ő utalt be), hogy minden leletem rendben, és a gyulladásom mértéke sem jelentős.
Tegnap nézte meg a háziorvosom a leleteket, szerinte szepszishatáron voltam, és az is kiderül belőlük, hogy gond volt a véralvadásommal.
Azt mondta, ha gond van, addig kell menni, amíg találok egy orvost, aki nagyon odafigyel rám, és tud megoldást a problémámra.
Bocs, hogy ilyen hosszan, de ha nem érzed jól magad, vagy nem tudsz megnyugodni, keress mást. Nem az orvosod lelkivilága a fontos, hanem Te meg a baba.
Ne csinálj ebből lelkiismereti ügyet!Nyugodtan válts!Ez egy szolgáltatás, amit kifizetsz.Teljesen normális dolog, hogy ha nem vagy megelégedve a szolgáltatóval, keresel másikat.
Én 28 hetesen váltottam, mert súlyosbodott egy olyan problémám, amire terhesség elejétől legyintett, hogy nem kell azzal foglalkozni.Kikértem utána több doki véleményét, 2hetente uh kontrollra kellett járnom végig.(és az új dokim nem a pénz miatt hívott vissza 2hetente, mert 10000.- nála a terhesgondozás, de tőlem így csak 5000.-t kért alkalmanként)
Az új dokim szülést sajnos nem vállal, de több kollegája közül választhattam volna, akik csak a szülést is vállalják egy megelőző vizsgálattal.Úgyhogy 33 hetesen sem vagy elkésve!
Hívd fel a kinézett dokit, mond el, hogy 33hetes vagy, elvállalná-e a maradék terhesgondozásod és a szülésed.Legfeljebb nemet mond.
6-os: milyen problémádra legyintett?
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!